Užas u SAD: Optuženi za trostruko ubistvo priznao da je komšinici izvadio srce, ali to nije najgore

Ovaj muškarac (41) ima poduži dosije, a tereti se za ubistvo ujaka i 4-godišnje devojčice

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedan muškarac koji se sumnjiči za smrt troje ljudi, priznao je da je ubio komšinicu, izvadio joj srce, a zatim ga spremio i njime nahranio porodicu, saopštile su vlasti u američkoj saveznoj državi Oklahoma.

Kako prenosi New York post, Lorens Anderson je navodno izbo na smrtu Andreu Lin Blenkenšip (41) u njenom domu u Čikaši, javio je lokalni list “The Oklahoman”.

- Odneo je srce i spremio ga sa krompirima za porodicu kako bi oslobodio demone - napisao je agent državnog Biroa za istrage u nalogu za pretres kuće, tvrdi ova lokalna novina.

Anderson je živeo u ulici Vest Minesota br. 214 sa tetkom Delsi Paj i ujakom Leonom (67) gde je stanovao pošto je početkom januara ranije pušten iz zatvora. Pošto im je navodno spremio srce komšinice, zatim je ubio Leona i njihovu četvorogodišnju unuku Keos Jets.

Tetku Delsi je napao nožem i ubo je, ali je ona preživela napad. Anderson je uhapšen istog dana kada su počinjena ubistva, navode američki mediji.

Vlasti su dva dana pošto je Anderson priznao ubistvo komšinice u bolnici pronašla dva tela. Anderson ima dugačak dosije, a osuđivan je za narkotike i nasilje u porodici.

Video: Ubistvo ispred frižidera za piće: Egzekucija u stilu rep spota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA