≫ 

Užas kod Velikog Trnova: Mladić 36 godina stariju partnerku ubio, pa krenuo da kopa grob u dvorištu

Osumnjičeni je uhvaćen kako kopa rupu u dvorištu ubijene Britanke, a policija pretpostavlja da je spremao raku u koju bi stavio Tinino telo

  • 3
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Jedna Britanka, koja se penzionisala i otišla da živi na farmi u Bugarskoj brutalno je ubijena na imanju, a sumnja se da ju je njeg dečko pretukao na smrt lopatom, javljaju britanski mediji.

Kako navodi Daily Mail, Tina Er (62) pronađena je mrtva u lokvi krvi u štali na njenom imanju u selu severno od Velikog Trnova. Penzionisanu sekretaricu iz Glostera komšije nisu videle nekoliko dana, a nije odgovarala ni na pozive predsednice lokalne pošte.

Ona je obavestila lokalnog čelnika, koji je zamolio dvoje Britanaca koji žive blizu nje da provere da li je sve u redu. Kada su došli do Tinine kuće, pronašli su njenog 26-godišnjeg dečka kako kopa rupu u njenoj bašti. Kada su ga pitali zašto kopa, on je kazao da ga je vlasnik zamolio da se pobrine za tri psa.

Međutim, kada su postali sumnjičavi, on je pobegao kroz dvorište i dao se bekstvo, a telo Tine pronađeno je posle pretresa njenog imanja. Pretpostavlja se da je ubijena istom lopatom sa kojom je 26-godišnji Rom kopao rupu.

Prema navodima policije, sumnja se da je pripremao njen grob.

Policija je kasnije uspela da locira i uhapsi osumnjičenog. On je priznao ubistvo, a kako navode lokalni mediji, on je to uradio "iz ljubomore".

Tina se pre četiri godine preselila iz Ujedinjenog Kraljevstva kako bi živela u Bugarskoj, a Daily Mail ističe da je na farmi brinula o psima i prasićima. Takođe, učila je lokalce kako da slikaju.

Jedan od meštana u Velikom Trnovu kazao je za nju da je bila "dobra žena i da je uvek pomagala ljudima".

Video: Olivera Jevtić napadnuta na trci u Sofiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    24. februar 2021 | 16:13

    Zogom pameti. Udati se za 36g.mlađeg i misliti da je to zauvek. Njemu dosadilo da čeka da odapne pa malo ubrzao stvari.

  • A

    24. februar 2021 | 19:04

    Bistra mnogo, Roma 35 g., mladjeg od nje. Sta je ocekivala, more, sram je bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA