≫ 

Studentkinja pronađena mrtva samo nekoliko sati pošto je rekla prijateljima da je silovana

Kako navode ostrvski mediji, Megan je otišla na žurku u stanu sa njenim prijateljima, a tamo je navodno silovana

  • 0
Policija u Londonu, Policija, London, Velika Britanija Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Studentkinja glume u Velikoj Britaniji pronađena je mrtva samo nekoliko sati pošto je rekla prijateljima da je silovana na žurci, javljaju svetski mediji.

Megan Janger-Votson (17) je navodno seksualno napadnuta posle pića u pabu. Kako su saopštili nadležni u Ipsviču, oni su saznali da je bila "izbezumljena" pošto je rekla prijateljima da je silovana na žurci.

Pronađena je sledeće jutro u njenoj spavaćaj sobi u kući u kojoj je živela u hostelu "Christchurch House", javlja "The Sun", a prenosi portal "News.com.au".

Detektiv policije Safolk Danijel Konik kazao je da je u toku istraga u vezi sa navodnim silovanjem, te da je identifikovan osumnjičeni posle smrti 17-godišnje devojke. Ovaj istražitelj istakao je da je "očigledno" da je Megan bila "previše alkoholisana" da bi pristala na seks.

Kako navode ostrvski mediji, Megan je otišla na žurku u stanu sa njenim prijateljima, a tamo je navodno silovana.

Žitelji hostela opisali su da su to veče uneli Megan u zgradu, a bezbednosne kamere su je snimile u hodniku, navodno intoksiniranu. Prema pisanju "The Sun", nju je dva puta vratar odveo u sobu, a poslednji put su je bezbednosne kamere snimile oko osam sati ujutru kako ulazi u sobu svog partnera, kada je počela svađa.

Kako su saopštile vlasti, ona se tada smirila i vratila u svoju sobu. Njeni prijatelji su oko 10 sati ujutru zvali policiju, jer niko nije otvarao vrata na njenoj sobi. Na lice mesta stigli su radnici Hitne pomoći i policajci, koji su razvalili vrata i zatekli telo devojke. Pokušali su da je ožive, ali nisu uspeli.

Majka Natašija Janger-Vatson kazala je da je moglo više da se uradi da njena ćerka bude bezbednija. Ona je izrazila brigu kako niko nije upozorio na njeno mentalno stanje i ispitao zašto je ostavljena sama.

"The Sun" navodi da je vratar pokušao da se pobrine da je Megan bezbedna, ali je istraga pokazala da nije kontaktirao dežurnog menadžera u vezi ovog slučaja.

Video: Otvoreni pabovi nakon tri meseca: Englezi kao pušteni s lanca, niko maske ne nosi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA