Anđela se snimala kako igra, a onda je ušao provalnik: Nije bio ni svestan šta će mu se posle desiti

- Bila sam u kući sa 11-godišnjom ćerkom kada je on upao. Napala sam ga, a hiljadu stvari mi je prolazilo kroz glavu šta bi moglo da se desi - kazala je ona

  • 2
Lopov, Brazil Foto: Printscreen/Youtube/Aly Şum

Snimak jedne Brazilke postao je viralan na društvenim mrežama, pošto se vidi trenutak kako je oterala muškarca koji joj je upao u stan dok se snimala kako igra.

Naime, dok je ona plesala u kući u Paranagvi, kroz otvorena vrata ušao je muškarac koji je krenuo ka njoj. Anđela Gonkalves, inače po zanimanju medicinska sestra, bila je isprva šokirana, a kada se u trenutku sabrala, napala je uljeza, počela da ga udara rukama i nogama, govorila mu da je “ludak” i izbacila ga iz kuće, odnosno dvorišta.

Gonkalves je kazala za lokalne medije da je postavila snimak njenog prekinutog plesa na internetu kako bi upozorila druge žene na opasnost provalnika.

- Bila sam u kući sa 11-godišnjom ćerkom kada je on upao. Napala sam ga, a hiljadu stvari mi je prolazilo kroz glavu šta bi moglo da se desi - kazala je ona, a prenosi Ladbible.

Anđela je slučaj prijavila policiji ubrzo posle incidenta. Takođe, istakla je da se raspitivala u komšiluku i objasnila da “niko nije video tog muškarca pre upada”.

Umesto da se uplaši, ona je uzvratila napadom, a kaže da je to zbog njenog “pitbul instinkta”.

Kako ističu lokalni mediji, Anđela i njena porodica planiraju da ojačaju kapiju na njihovom posedu kako bi imali dodatan mir i sigurnost, odnosno da opet ne desi situacija nalik ovoj.

Video: Pljačkaši uleteli u restoran i krenuli da pucaju: Trudnica zgrabila svoje četvorogodišenje dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    25. februar 2021 | 18:44

    Ma koga lazu ,pas nereaguje posto poznaje coveka,zeli mala da postane poznata

  • Nerealno

    25. februar 2021 | 21:18

    Iskreno, ovo ako je provalnik, ja sam Brus Li.Klibere se oboje.Drugo, provalnik bez maske, izgleda kao da je svratio da pita gde je put za plazu.Trece, provalnik bi je smotao i zacepio usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA