Vojnici satanisti ubili i mučili dečaka (13): Jedan traži pomilovanje, drugi promenio pol

Jedan od njih je toliko jako udario puškom dečaka, da se kundak razbio

  • 4
Robin Rid

Robin Rid, Foto: Printscreen/Youtube/Reel Truth Crime - Crime Documentary

Jedan od najzloglasnijih sadista i ubica u Australiji Robin Rid (72) osuđen je u novembru 1982. godine na doživotnu robiju zbog ubistvo i mučenje 13-godišnjeg Pitera Estona, a sledećeg meseca ga čeka razgovor za eventualno pomilovanje, pišu tamošnji mediji.

Naime, Robin je 1982. godine kidnapovao i ubio dečaka zajedno sa Polom Vejnom, koji je u međuvremenu izvršio operaciju pola i postao žena. Detektiv u penziji Jan Spirs, odgovoran za njihovo hvatanje, boji se da bi Rid mogao da bude oslobođen i tvrdi “da će ubiti ponovo”.

Ovaj policajac je takođe siguran da bi mogao da namami i ubije još dečaka.

Držao noževe u vojnoj baraci

 

Rid, tada 34-godišnji kaplar u vojsci u Brizbejnu, tokom službe upoznao je vodnika Pola Vejna Lakmena (17). Kako prenose australijski mediji, njih dvojica su ispunjavali Ridove fantazije seksualnog zlostavljanja, zarobljavanja i "žrtvovanja" dečaka. Takođe, portal ističe da su njih dvojica bili u ljubavnoj vezi, te da su bili nerazdvojni.

Kako navodi “News.com.au”, ubica je u svojoj sobi u barakama imao knjige o satanizmu, mazohizmu i nasilju, kao i arsenal od 50 noževa, mačeva, lisica i drugog oružja. Spirs, međutim, otkriva da to nije bio i najeziviji detalj. Naime, u plastičnim kesicama sa muškim imenima i incijalima za prezimena držao je uzorke stidnih dlačica 50 osoba.

- Siguran sam da su sve to bili njegovi trofeji. Siguran sam da je ubio druge dečake i uradio im isto što je učinio Piteru. Ako izađe iz zatvora, verujem da će ubiti ponovo. On je vrlo lukav i inteligentan - kazao je Spirs za australijski portal.

Kako se navodi, Robin je u aprilu 1982. godine priznao jednom od vojnika kako je planirao da otme dva dečaka, a zatim polako i bolno da ih muči noževima i gasi cigarete na njima, te da ih posle žrtvuje na kamenom oltaru i zakopa njihova tela.

Šta se desilo?

 

Piter Aston i njegov prijatelj Teri Rajan (12), odlučili su da pobegnu iz škole tog dana u maju 1982. godine u Brizbejnu, kada su naleteli na Rida i Lakmena. Naime, oni su pobegli sa časa i sa vozom, otišli do Binleja i “ukrali oko 20 pakli cigareta, kao i neku odeću iz radnje”, priseća se detekiv.

Odlučili su da se vrate nazad tako što su odlučili da autostopiraju, a Piter je planirao da ode do Melburna kako bi se pridružio starijem bratu. Imali su tu nesreću da su ih automobilom pokupili Rid i Lakman.

Pol Lakman

Pol Lakman, Foto: Printscreen/Youtube/Reel Truth Crime - Crime Documentary

Dva dana pre toga, Rid i Lakman su pokupili takođe mladog autostopera Džona Brusa. Njemu su stavili povez na oči, vezali ga i držali na nišanu puške. Divljački su ga pretukli, ali su ga pustili na slobodu.

Međutim, 4. maja 1982. ovaj par zločinaca prevario je Pitera i Terija da uđu u njihovo vozilo. Ubrzo pošto su ušli u automobil, Lakmen je izvukao pušku ispod ćebeta i uperio je u Terijevu glavu. Upozorio je Pitera da će pucati njegovom drugu u glavi ili potiljak ukoliko se pomeri.

Spirs je istakao da su pretili deci noževima, te da je Piter zatim bio vezan.

Odvezli ih na plažu

 

Rid je počeo da udara Pitera, a zatim su stali, parkirali automobil i odveli ih na zabačenu plažu, držeći ih na nišanu.

Lakman je lisicama vezao palčeve Piteru, uperio mu pušku u leđa i terao ga da trči ka plaži. Lagano je padao mrak, Rid je skinuo odeću sa Pitera, a Lakman ga je udario puškom toliko jako da se kundak razbio. Njih dvojica su zatim počeli da ubadaju Pitera za različitim vrstama noževa.

On je probušio uši nesrećnom dečaku, a kožu stavio u bočicu. Zatim je isekao Piterove stidne dlačice i naterao Terija da ih jede, a zatim je legao na Astona i krenuo da ga siluje. Aston je uspeo da ustane, ali ga je Rid uzeo lopatu i počeo da ga udara. Naterao je Terija da mu to isto radi, a potom je obrijao glavu Piteru i naredio drugom da iskopa rupu.

Zatrpali dete peskom

 

Lakman i Rid su polago davili Eštona tako što su mu u grlo stavljali pesak. Zakopali su ga u plitkom grovu, ali je Rid zatim primetio da dečak i dalje diše.

- Naterao je Terija da lopatom baci još peska na Piterovo grlo kako bi prestao da diše - kazao je Spirs.

Mali Teri ubedio je ljude da ga vrate od Kvinslenda i ostave ga tamo. Preplašeni dečak pojavio se u policiji zajedno sa majkom u sred noći i ispričao sve.

Teri je rekao policiji da su Rid i Lakmen rekli da "veruju u Đavola" i da su “morali da ubiju Pitera zbog žrtve”. Oni su uhapšeni dva dana kasnije.

Robija i promena pola

 

Rid je osuđena na doživotnu robiju, a Lakman je proveo 17 godina u zatvoru. Tokom služenja kazne, Lakmen je otpočeno hormonsku terapiju i promenio ime u Nikol Luis Pirs.

Kada je izašao na slobodu 1999. godine, Lakmen je imao operaciju promene pola i sada živi u Viktoriji kao žena.

Pol Lakman

Pol Lakman pošto je promenio pol i uzeo ime Nikol, Foto: Printscreen/Youtube/Reel Truth Crime - Crime Documentary

Nadlženi su 2014. i 2016. godine odbili zahteve Rida za puštanje na slobodu, a 2018. godine nije ni podnosio molbu. Ukoliko vlasti pomiluju ovog ubicu, on će do kraja života biti na uslovnoj kazni.

Video: Uznemirujuće! Hrvat pretukao trudnicu u devetom mesecu trudnoće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STRASNO

    26. februar 2021 | 23:28

    KOLIKO MI IMAMO POZITIVNIH RAZMISLJANJA O TIM NAKAZNIM ZEMLJAMA!!!

  • DukaTenja

    26. februar 2021 | 23:10

    Truli englezi i njihovo roblje.

  • Krk

    27. februar 2021 | 00:31

    A zašto niste napodali da su to potomci ustaskih migranata kojih je puna Australija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA