Bajdenova supruga progovorila o prvom braku: "Mislila sam da sam promašaj"

Džil je u intervjuu u emisiji "The Kelly Clarkson Show" progovorila o prvom suprugu Bilu Stivensonu, koji je tvrdio da ga je ona varala sa Bajdenom pre nego što su se venčali

  • 1
Jill Biden Džil Bajden Foto: Tanjug/AP

Supruga američkog predsednika Džoa Bajdena i prva dama SAD, Džil Bajden, otkrila je da je mislila je “promašaj” i da nešto nije u redu sa njom zato što se njen prvi brak završio razvodom.

Džil je u intervjuu u emisiji "The Kelly Clarkson Show" progovorila o prvom suprugu Bilu Stivensonu, koji je tvrdio da ga je ona varala sa Bajdenom pre nego što su se venčali, zbog čega je 1975. godine došlo do razvoda nakon pet godina braka.

- Nisam znala nikoga ko se razveo. Imala sam osećaj da sam promašaj. Izgubila sam na samopouzdanju, jer sam sve vreme razmišljala: "Šta nije u redu sa mnom? Zašto ovo nije uspelo?" - kazala je Džil Bajden.

Džo Bajden, Džil Bajden Džil i Džo Bajden, Foto: Tanjug/AP

Džil, koja je intervjuisana u Istočnoj sobi u Beloj kući, kazala je da joj je bilo potrebno "najmanje godinu dana da opet stane na svoje noge" i dodala da je tada upoznala Džoa.

- Sasvim neočekivano sam tada upoznala Džoa, Upoznala sam ga jednom ranije, ali to je bilo nešto nalik "sastanku na slepo" kada me je pozvao - prisetila se Džil i nije dalje išla u detalje, prenosi "New York Post".

- Kada sada pomislim, da se nisam razvela, nikada ne bih upoznala Džoa. Ne bih imala divnu porodicu kakvu imam sada - objasnila je ona.

Džil i Džo uzeli su se 1977, dve godine posle njenog razvoda.

Džo "jači" od Springstina

Stivenson je u avgustu prošle godine progovorio o braku sa Džil, rekavši da je su Džo i ona postali bliski još 1972. godine, dok su radili na prvoj kampanji za senatorsko mesto u Delaveru. Iste godine, Džoova prva žena Nilija i njihova mala ćerkica poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći, a sinovi Bo i Hanter su zadobili teške telesne povrede.

Bil je tvrdio da je prvi put sumnjao 1974. godine da ima aferu sa Džoom, kada je navodno propusila šansu da upozna Brusa Springstina u Nju Džersiju.

- Pitao sam Džil da ide sa mnom i rekla je da ne može, kazala je da ima stvari koje mora da obavi i da je morala da pazi na Džoovu decu, Boa i Hantera. Bila je velika stvar otići i upoznati Springstina. Nisam ni znao da su ona i Džo bili toliko bliski - kazao je Stivenson.

Bajdenov štab odbio je tada da prokomentariše te navode.

Video: Amerika je upravo dobila novog predsednika pošto je Bajden položio zakletvu

(Telegra.frs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA