Usmrtio suprugu i njeno dvoje dece, pa se ubio u kući majke: Jedino preživela beba koju je oteo

Prijatelj porodice rekao je žrtvi da napusti kuću samo nekoliko sati pošto je osumnjičeni došao i otpočeo krvavi pir

  • 0
SAD, Ubistvo

Foto: Printscreen/Youtube/KMOV St. Louis

Muškarac iz Sent Luisa, za koga se pretpostavlja da je sprovodio nasilje nad ženama, ubio je suprugu koja ga je napustila i njeno dvoje dece pre nego što je oteo njihovu jednogodišnju ćerkicu, a zatim je pucao u sebe i izvršio samoubistvo, javljaju svetski mediji.

Kako navodi “Daily Mail”, Bobi Mekali (35) osumnjičen je da je ubio suprugu Rozen Mekali (34), njenoj 13-godišnjeg sina Kejdena Džonsona i šestogodišnju ćerkicu Kejli Bruks u njenoj kući u okrugu Sent Luis.

Mekali je navodno upucao tri žrtava, a zatim je pobegao sa lica mesta zajedno sa njihovom jednogodišnjom ćerkom Zoi Mekali. Policija je krenula u poteru kako bi pronašla osumnjičenog i otetu devojčicu.

Prema pisanju tamošnjih medija, jednogodišnja Zoi pronađena je živa, zdrava i bezbedna u kući kod rođaka, dok je u tom periodu Bobi bio u bekstvu. Osumnjičeni je kasnije pronađen mrtav u kući njegove majke pošto su policajci sužavali obruč oko njega. Vlasti pretpostavljaju da je izvršio samoubistvo.

Posle ove tragedije, u javnosti su se pojavili detalji da su ranije dve žene optužile Mekalija za nasilje u porodici pre pet godina. Takođe, prijatelj porodice kazao je Rozen i deci da napuste kuću samo nekoliko sati pošto je Bobi došao tamo i ubio ih hicima iz vatrenog oružja.

Policija je potvrdila da je oteta jednogodišnja devojčica bila dete para, dok Bobi nije bio otac Kejdenu i Kejli.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA