≫ 

Detalji ubistva nestale devojčice: Malu Mašu silovali, pa zadavili, telo nađeno u džaku kraj štale

Policija je saopštila da tragovi ukazuju na to da je do smrti devojčice došlo nasilnim putem

  • 18
Marija Maša Borisova, devojčica, Ukrajina, policija Foto: Police of Ukraine

Policija u Ukrajini traga za jednim ili više osumnjičenih za smrt sedmogodišnje Marije Maše Borisove, čije je beživotno telo juče pronađeno u selu Šastlivoje u regionu Kerson nakon četiri dana potrage.

Devojčica je nestala 7. marta, a njeno telo nađeno je juče u džaku pored jedne stare štale u selu gde je živela. Telo je pronašao vlasnik imanja i odmah alarmirao policiju. U potragu za osumnjičenima uključeni su i policijski psi.

Kako navode ukrajinski mediji, devojčica je najverovatnije preminula od posledica davljenja, a sumnja se i da je dete pre ubistva silovano.

Iz policije su potvrdili da tragovi ukazuju na to da je do smrti devojčice došlo nasilnim putem.

Navode da su na vratu devojčice uočeni tragovi davljenja, kao i da su registrovane povrede koje ukazuju na to da je dete bilo silovano.

- Detektovane su povrede intimnih delova tela. Obdukcija bi trebalo da pokaže da li je dete silovano, kao i tačan uzrok smrti - saopštili su iz policije.

Devojčica je pronađena u istoj odeći u kojoj je i nestala.

- Dete je na sebi imalo jaknicu, pantalonice, šešir i čizme. Sumnja se da ju je ubica silovao, a potom obukao i zadavio - rekao je izvor iz istrage.

Mesto gde je pronađena devojčica policija je ranije obišla nekoliko puta. Međutim, džak sa telom tada nije uočen.

- Postoji osnovana sumnja da je počinilac džak sa telom tu ostavio juče, nedugo pre nego što je džak i pronađen. Policija je to područje obišla više puta, kao i meštani. U pitanju je stara štala, u kojoj nema ništa. Samo je taj džak juče tu pronađen - saopštili su nadležni.

Meštani hoće da linčuju ubicu

Malecka je kobnog 7. marta izašla da se igra ispred kuće, a oko 17.30 časova joj se izgubio svaki trag. Veruje se da je oteta u blizini autobuske stanice, gde je navodno otišla kako bi sačekala oca.

Policija istražuje da li je neko od meštana sela odgovoran za ovaj zločin, i kako navode izvori iz istrage, u ovom trenutku su svi osumnjičeni.

Celo selo je na nogama, a meštani kažu da nije isključeno da će linčovati ubicu kada saznaju koje.

- Svašta se suška po selu, da ju je ubio član porodice, pa kum... Svašta narod priča. Neko kaže da su je ubili majstori koji grade tu po selu. Policija mora što pre da pronađe ubicu - rekli su meštani sela.

Oni dodaju da je mala Maša živela sa bratom i majkom, nakon što su joj se roditelji razveli.

- Tad u nedelju, kada je nestala, sva deca iz ulice su se zajedno igrala. Maša je nekoliko puta utrčala u kuću, a onda je odlučila da vidi da li joj otac dolazi. Majka ju je poslednji put videla u dvorištu. Ušla je unutra da unese drva za ogrev, kada je ponovo pogledala kroz prozor, Maše nije bilo. Ubrzo je došao otac i zajedno su krenuli da je traže, ali kao da je u zemlju propala - rekla je uznemirena komšinica za Gazeta.ua.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    12. mart 2021 | 16:51

    O duso mala! Neka ti je laka crna zemlja! Hriscanin jesam ali iskreno se nadam da ce ga seljani naci prije policije. Za ovakve ne treba ovaj iskrivljeni pravosudni sistem danasnjice u kojem ce dobiti neku olaksavajucu okolnost za njega je samo smrt.

  • Jaca

    12. mart 2021 | 16:35

    Ja bih mu presudila, ni pile ne bih mogla da zakoljem, ali bih njemu radila ne znam ni ja sta!!! Užas, užas, užas, srce bre zaboli kad ovako nesto čuješ..

  • tea

    12. mart 2021 | 16:14

    koji tezak bolesnik moras da budes kad sulujes dete od 7 god i posle je udavis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA