≫ 

Dečaka (3) komšijski pitbulovi izujedali do smrti: Lekari se bore za život majke

Dečak je hitno prebačen u bolnicu u Nju Džerziju, ali mu nije bilo spasa

  • 8
Pitbull Foto: Pixabay

Trogodišnji dečak preminuo je u bolnici nakon što su ga izujedala dva pitbula dok se igrao u svom dvorištu u Nju Džerziju. U napadu, koji se dogodio u utorak oko 16.30 časova po lokalnom vremenu, teško je povređena i majka dečaka, za čiji život se lekari i dalje bore.

Kako prenose američki mediji, dva komšijska pitbula su nekako uspela da uđu u dvorište u kojem se igrao mališan. Sumnja se da su se provukli ispod ograde.

Komšije kažu da je vlasnik puštao pse da se kreću slobodno, zbog čega on već izvesno vreme nije puštao svoju decu da se igraju napolju.

Hitnu pomoć je pozvao dečakov desetogodišnji brat, koji ih je molio da odmah dođu i spasu njegovu majku i trogodišnjeg brata. Lekari su oživljavali dečaka u dvorištu, nakon čega je helikopterom prebačen u najbližu bolnicu. Nažalost, dečaku nije bilo spasa.

Prijatelj porodice je otkrio da je su u pitanju imigranti, koji su se pre nekoliko godina doselili u SAD.

- Oni su došli iz Pakistana, otac je divan čovek. On i supruga imaju tri sinčića - rekao je Džek Bejda.

On kaže da je otac dečaka veoma vredan čovek i da je za samo par godina uspeo da uštedi dovoljno da kupi ovu malu kuću u Nju Džerziju.

Psi su, prema nezvaničnim informacijama, upucani. Navodno nisu bili čipovani.

Podsetimo, prošle sedmice je Srbiju potresla vest o smrti dečaka kojeg su izujedali porodični rotvajleri. Mališan je bio sa majkom u dvorištu kada su psi nasrnuli na njega.

Video: Čopor od 10 pasa nasrnuo na devojčicu: Odustali tek kada je pala na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. mart 2021 | 10:58

    Porez na drzanje opasnih rasa (neke od ovih rasa su ukrstani u svrhu borbe pasa), drakonske kazne za vlasnike koji ih setaju bez korpe.. Decak koji dolazi po svoju sestru svaki dan u skolu vodi i svog pitbula koji laje na decu u skolskom dvoristu, samo gledam kada ce da mu se otrgne. Vec sam pisala, vlasnik je setao opet pitbul koji je komsijskog psa ujeo preko ograde, komsijski pas je bio u dvoristu. Pre 2 godine sam stala sa detetom od 4 godine, 3 psa su nekako otvorila kapiju i pojurila nas, sreca pa sam sa detetom pobegla, no od tada on ima strah od svakog psa. Debelo kazniti neodgovorno vlasnike pasa,u Srbiji ih je vise nego odgovornih.

  • Dragiša Janković

    18. mart 2021 | 11:29

    Zabraniti čuvanje krvoločnih pasmina.TO NISU LJUBIMCI,to su psi ubice koji se čuvaju za borbe pasa.

  • Map

    18. mart 2021 | 10:32

    Opet izujedali psi i niko niste ne resava,uvesti porez na pse a poseban na krvolocne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA