≫ 

Novi detalji Sarine smrti: Otkriveno ko je prvi obavestio policiju

Sara, koja radi u marketinškoj firmi, nestala je 3. marta uveče kada se vraćala kući od posete prijatelju u Brikstonu. Njeno telo pronađeno je nedelju dana kasnije u šumi blizu Ašvorda u Kentu

  • 1
Sara Everard Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Nestanak i smrt 33-godišnje Sare Everard u Velikoj Britaniji privukao je veliku pažnju tamošnje, ali i svetske javnosti, a danas su otkriveni novi detalji.

Kako prenose mediji, novi detalji istrage govore da je njen dečko bio prva osoba koja je prijavila Sarin nestanak. Džoš je alarmirao policiju pošto se ona nije pojavila na poslu, a i u nekoliko navrata nije uspeo da stupi u kontakt sa njom.

Detetkiv Li Talet kazao je da je ovakvo ponašanje "nije nalikovalo na nju", a njen partner se zabrinuo zato što je nije bilo.

Sara, koja radi u marketinškoj firmi, nestala je 3. marta uveče kada se vraćala kući od posete prijatelju u Brikstonu. Njeno telo pronađeno je nedelju dana kasnije u šumi blizu Ašvorda u Kentu.

Policija je uhapsila policajca Vejna Kaznsa (48) koji je optužen da ju je kidnapovao i ubio, a prema poslednjim informacijama, njemu će se suditi u oktobru, prenosi "News.com.au".

U međuvremenu, telo ubijene Sare predato je porodici.

- Predali smo Sarino telo porodici kako bi mogli da je sahrane. Rekla sam im da mi je mnogo žao zbog njihovog gubitka - izjavila je patolog Patriša Harding.

Video: Automobilom se zaleteo u pešake, ima povređenih: Ne zna se da li incident ima veze sa terorizmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    19. mart 2021 | 07:27

    Šta su učinili da je nađu, možda su je mogli spasiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA