≫ 

Ovo je Srbin Neven koji je ubijen u masakru u Koloradu

On je krenuo na posao kada je došlo do pucnjave

  • 11
Neven Stanišić BLUR Foto: Facebook/Nemanja Djuric

Srbin Neven Stanišić (23), je među 10 ubijenih stanovnika Boldera, koji su stradali juče u pucnjavi u supermarketu u Koloradu. On je krenuo na posao kada je došlo do pucnjave.

Osim nevena Stanišića ubijeni su i policajac, 51-godišnji Erik Tali, Deni Strong (20); Riki Olds (25); Tralona Bartkovijak (49 godina); Suzan Fontana (59); Teri Lejker (51); Кevin Mahonej (61); Linn Mareji (62) i Džodi Voters (65).

Starost žrtava je od 20 do 65 godina, rekla je šefica policije Boldera Maris Herold.

Podsetimo, desetoro ljudi, ubijeno je u pucnjavi u supermarketu u Koloradu, a osumnjičeni je uhapšen. Policajci su iz supermarketa izveli muškarca u lisicama, kome je krv curila niz nogu, ali nadležni nisu u tom trenutku želeli da potvrde da li je on osumnjičeni.

Pucnjava se dogodila u prodavnici King Supers u Bolderu, koji se nalazi na oko 40 kilometara severozapadno od Denvera. U Bolderu se nalazi Univerzitet Kolorada.

Osumnjičeni, 21-godišnji Ahmad Al Alivi Alisa, iz Arvade u Кoloradu, zadobio je ranu u nozi i priveden. On je optužen za 10 tačaka ubistva i biće odveden u zatvor okruga Bolder nakon što bude pušten iz bolnice.

Video: Mesto na kome je ubijen Srbin u Koloradu: Ovo je izjava žene koja je sve videla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    23. mart 2021 | 18:05

    ubio ih muslimanski dzihadista.... bice toga jos

  • Dasha

    23. mart 2021 | 18:12

    Laka ti crna zrmlja Nevene. Kakav bedak krenes na posao svratis u market da kupis par sitnica u medjuvremenu ju radnju ti upada manijak i upuca te sa ostalim zrtvama. Cudno je q mozda je to i razlog masakra da je ubica muslimanske veroispovesti.

  • Srbin

    23. mart 2021 | 18:24

    Kako stvari stoje bice toga i po Srbiji sobzirom da smo poceli da ih naseljavamo u velikom broju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA