≫ 

Maja je pre nestanka izgovorila jednu jezivu rečenicu: Sada svi upiru prstom u njenog muža

Poslednji put je viđena 7. januara, otkad joj se gubi svaki trag

  • 0
Maya Millete Foto: Facebook/Find May/Maya Millete

Majka troje dece iz Kalifornije, koja je poslednji put viđena u januaru, pre nestanka poslala je porodici jezivo upozorenje.

- Ako mi se nešto desi, to će biti Lari - navodno je Maja Milet (39) rekla svojoj porodici nekoliko dana pre nego što je nestala 7. januara.

Dok potraga za Majom ulazi u četvrti mesec, njeni rođaci sve više sumnjaju da je glavni krivac za njen nestanak njen suprug Lari Milet, sa kojim je u braku 21 godinu.

Prošle nedelje otkriveno je da je Maja zakazala sastanak sa advokatom za razvod na dan kada je poslednji put viđena u domu u Kaliforniji.

Maya Millete Foto: Facebook/Find May/Maya Millete

Njen zet Ričard Druajlet rekao je da su njihovi bračni problemi počeli nekoliko meseci ranije i da je Lari stalno uvlačio i njenu porodicu u to.

- Bio je više od agresora, pokušao je i nas da uvuče u sve. Pokušao je da nas pridobije na svojoj strani, ali smo znali da nam govori samo laži - rekao je on.

Poslednji put su Ričard i njegova supruga Marikris videli Maju nekoliko dana pre nestanka, kada je su bili svi zajedno na kampovanju, prenosi Daily mail.

Navodno je tokom tog puta Maja upozorila porodicu da bi Lari mogao nešto da joj učini.

Prema njihovim rečima, Maja i Lari su se stalno svađali.

Maya Millete Foto: Facebook/Find May/Maya Millete

- Bilo nam je neprijatno više puta, ali smo mislili i nadali se da će sve rešiti. Nismo očekivali da će nestati - rekao je Ričard.

Porodica se nada da će uskoro saznati šta se dogodilo sa Majom, dok policija i dalje traga za njom i za sada nije okrivila Larija za njen nestanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA