Pronađeno telo tinejdžera koji je nestao u Londonu: Odvezao se taksijem, našli ga u bari

Nešto posle ponoći, 23. marta, snimila ga je jedna nadzorna kamera kako hoda sam ka ka šumi gde je njegovo telo i pronađeno

  • 0
Mesto zločina, ubistvo, Engleska Richard Okorogheye Foto: Metropolitan Police

Telo studenta iz Londona Ričarda Okorogejea koji je nestao 22. marta pronađeno je u bari u Eseksu, gde je 19-godišnjak poslednji put i snimljen nadzornim kamerama, navodi Miror.

Njegovu mamu Evidens Džoel policija je obavestila da opis odgovara onom koji im je dala za sina. Tada je shvatila da on "nikada neće doći kući". Ričard je izašao iz kuće u Kensingtonu, u zapadnom Londonu, uveče, 22. marta. Policija veruje da se potom odvezao taksijem do Lojtona, gradića u Eseksu. Nešto posle ponoći, 23. marta, snimila ga je jedna nadzorna kamera kako hoda sam ka šumi Eping.

Njegov telefon nije bio u upotrebi od kada je mladić nestao. Za njim je tragano po vodenim površinama i šumama na severoistoku Londona.

Njegova mama je rekla da je porodica mislila da će Ričard biti pronađen živ ili da će se sam vratiti kući.

- Moje jedino dete, to je užasno i poslednja stvar koju sam mislila da ću čuti - rekla je njegova majka.

Ona je prethodno rekla da je čekanje na informacije o njenom sinu bio "pakao". Prošle nedelje je Gardijanu rekla:

- Svaki dan je sada za mene noćna mora. Osećam se potpuno bespomoćno i žao mi je što koristim ovu reč, beskorisno. Jer želim da idem negde, da ga tražim, tragam, bilo šta. Ali ne mogu - rekla je misleći na potrebu da ostane kod kuće u slučaju da se Ričard javi.

Ričard, koji je bolovao od srpaste anemije, bio je u izolaciji tokom pandemije, a iz kuće je izlazio samo do bolnice na redovne transfuzije krvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA