≫ 

Strašna priča o najpoznatijoj incest porodici: Otac silovao ćerke, braća sestre, one im rodile decu

Veruje se da se složena porodična istorija Kolta ide generacijama unazad i verovatno nikada neće biti potpuno ispričana

  • 1
Maltretiranje devojke, silovanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon završetka istrage o najpoznatijoj incest porodici u Australiji, u javnost su izašli novi detalji koji su sve šokirali.

Porodica Kolt ima istoriju seksualnog zlostavljanja, tokom koje je otac silovao ćerke, ali i unuke.

Da podsetimo, svet se šokirao kada je 2012. godine čak 38 članova porodice Kolt pronađeno na prljavoj, zapuštenoj parceli u državi Novi Južni Vels. Svi su oni bili deo incest kulta.

Tri ćerke preminulog Tima Kolta prošle su kroz sudske procese, napadane u zatvorima i izopštene iz zajednica jer su rodile decu koja su bila rezultat silovanja i seksualnih odnosa sa rođenim ocem i braćom.

Jedna od ćerki, poznata pod pseudonimom Marta Kolt kako bi se zaštitio identitet dece klana, osuđena je na dve godine zatvora. Ona je lagala o očinstvu svoje petoro dece, dok su DNK testovi pokazali da su svi produkt seksualnog odnosa sa biološkim rođakom.

Iako se pretpostavljalo da je Marta, koja je otvoreno delila "bračni krevet" sa bratom Čarlijem, rodila petoro njegovo dece, tokom suđenja otkriveni su novi detalji.

Naime, na suđenju je otkriveno da su joj decu napravila brat Čarli, otac Tim i još jedan brat, prenosi News.com.au.

Dokazi upućuju da je Martin otac Tim Kolt takođe otac i 13 dece svoje druge ćerke Beti.

On je najverovatnije otac i četvoro dece treće ćerke Ronde, a navodno je i svoju unuku Rajlen učinio trudnom, pa je otac i jednog njenog deteta.

Veruje se da se složena porodična istorija Kolta vraća generacijama unazad i verovatno nikada neće biti potpuno ispričana.

Prošlo je skoro devet godina otkako je prvi put otkriveno da zloglasna porodica Kolt živi u izopačenim okolnostima u zaraslom kampu u državi Novi Južni Vels, a njene grozne klanske prakse izašle na videlo.

Članovi sada razbijene porodice, koji su nekada bili vrlo bliski i imali nekoliko prijatelja izvan klana, čini se da su i dalje socijalno izolovani.

Mnogi Koltovi, koji su sada odrasli, pokazuju pobošljanje u ličnoj higijeni i zdravlju otkako su odvojeni od incestnog kulta.

Ali oni su i dalje u senci uskraćenosti iz detinjstva: nikakvo obrazovanje, nepoznavanje toaleta, tuševa ili četkica za zube, problemi sa hodanjem i nerazumljiv govor.

Samo nekoliko od celog klana Kolt danas je zaposleno i to rade poslove kao što je pakovanje voća.

Od prvobitnih 80 optužbi podignutih protiv osam Kolta - uključujući incest, seksualno zlostavljanje dece i krivokletstvo - mnoge su odbačene.

Neki su pak osuđeni, a među njima je Roderik koji je proglašen krivim za silovanje sestričine Petre.

Tokom suđenja je otrkiveno da je ona i njegova polusestra, jer je ćerka Roderikove sestre Beti i njegovog oca Tima.

Iako je svih osam članova porodice zatvoreno nakon hapšenja 2018. godine, samo polovina je naknadno dobila zatvorske kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA