Pucnjava u predstavništvu Fedeksa u Indijanapolisu: Ubijeno najmanje osam ljudi

- Video sam čoveka koji nosi automatsko oružje, deluje kao automatska puška, i pucao je nasumično - rekao je jedan od svedoka

  • 7

Najmanje osam osoba je ubijeno, a više desetina je ranjeno u pucnjavi u američkom gradu Indijanapolisu u četvrtak kasno uveče po lokalnom vremenu u prostorijama kompanije Fedeks. Kako javljaju mediji napadač se ubio.

Kada je policija stigla na mesto incidenta, policajci su videli da je u toku pucnjava u objektu, rekla je danas novinarima portparolka policije Indijanapolisa Džejen Kuk.

Ona je potvrdila da je više ljudi pogođeno iz vatrenog oružja, bez navođenja tačnog broja, ali je dodala da je napadač mrtav i da građani više nisu u neposrednoj opasnosti.

Indijanapolis Star izveštava da je policija izdala saopštenje oko 23.30 navodeći da je "nekoliko žrtava pronađeno u objektu blizu aerodroma."

Očevidac Džeremaja Miler, koji je rekao da radi u objektu Fedeksa, izjavio je za WISH-TV da je video muškarca sa oružjem, a onda je čuo da je ispaljeno nekoliko metaka.

- Video sam čoveka koji nosi automatsko oružje, deluje kao automatska puška, i pucao je nasumično - rekao je Miler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    16. april 2021 | 07:55

    svaki dan ubistva i pucnjave u SAD.... u velikom su problemu rasizam, ubistva, lopovluk, antidemokratski potezi drzave sve to vidi u haos a onaj matori pedofil verovatno i nezna sta se dogadja...

  • Tih

    16. april 2021 | 07:49

    Moraju jednom da ispastaju grehe .

  • Severac

    16. april 2021 | 09:22

    Kad imaš matorog pedofila za predsednika, šta drugo da očekuješ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA