≫ 

Kejt na Filipovoj sahrani nosila poseban nakit: Ova ogrlica nije krasila samo njen vrat

Istu ogrlicu Kejt je nosila na proslavi 70 godina braka kraljice Elizabete i princa Filipa, a prethodno ju je nosila princeza Dajana 1982. godine

  • 11
Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, sahrana princa Filipa

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Viljama, nosila je na sahrani princa Filipa poseban nakit.

Kej, koja je bila u dobrim odnosima sa pokojnim vojvodom od Edinburga, na njegov večni ispraćaj došla je u crnoj haljini, a od nakita je nosila bisernu ogrlicu i minđuše iz kolekcije kraljice Elizabete.

Istu ogrlicu Kejt je nosila na proslavi 70 godina braka kraljice Elizabete i princa Filipa, a prethodno ju je nosila princeza Dajana 1982. godine.

Ogrlicu je kraljica pozajmila Dajani za banket koji je priredila holandska kraljica prilikom posete velikoj Britaniji. Ogrlica sa četiri reda bisera izrađena je od posebnih bisera koje je kraljica dobila na poklon od japanske vlade. Ogrlicu krasi i dijamantska kopča.

Sama kraljica je nosila tu ogrlicu nekoliko puta, između ostalog i na proslavi 70. rođendana bivše britanske premijerke Margaret Tačer 1995. godine.

Kako prenose britanski mediji, Kejt je danas nosila Roland Mouret haljinu, koja košta 1.605 funti (oko 1.850 evra), a istu haljinu je nosila i tokom jednog festivala 2018. godine.

Video: Sahranjen princ Filip: Supruga kraljice Elizabete ispratili njegovi najbliži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA