≫ 

Prinčevi Vilijam i Hari viđeni kako zajedno napuštaju kapelu: Da li je ovo znak da se braća mire?

Danas su princ Vilijam i Hari prvi put posle marta prošle godine viđeni zajedno u javnosti

  • 7

Slika prinčeva Vilijama i Harija kako razgovaraju jedan s drugim dok su odlazili sa sahrane svog dede princa Filipa u dvorcu Vindzor obišla je svet, a mnogi su u ovom razgovoru videli šansu za popravljanje odnosa između posvađane braće.

Ovo je prvi put, posle više od godinu dana, da su braća viđena da razgovaraju u javnosti. Iako na početku sahrane dok je povorka išla za kovčehom princa Filipa nisu stajali jedno pored drugog, braća su viđena kako zajedno napuštaju kapelu i opušteno razgovaraju.

Sat vremena ranije, pre ceremonije sahrane vojvode od Edinburga, princ Vilijam ušao je u kapelu pre svog mlađeg brata, a tokom same ceremonije stajali su jedan prekoputa drugog. Mnogi su odmah pomislili da bi smrt njihovog dede mogla da bude povod da se dva brata, koja su u zategnutim odnosima još od prošle godine kada je princ Hari sa svojom suprugom istupio iz kraljevske porodice i preselio se u Sjedinjene Američke Države, ponovo zbliže. Iako su uslikani kako zajedno izlaze iz kapele, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da su se braća videla i popričala pre sahrane supruga kraljice Elizabete.

Princ Filip sahrana

Foto: Tanjug/AP

Vilijam i Hari bili su među članovima kraljevske porodice koji su danas bili u povorci iza kovčega njihovog dede. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža viđeni su ranije danas kako na zadnjem sedištu automobila napuštaju njihovu zvaničnu rezidenciju u Kensingtonskoj palati. Sa njima, očekivano nije bio princ Hari.

Međutim, danas je prvi put da su Hari i Vilijam viđeni zajedno u javnosti još od marta 2020. godine, kada su prisustvovali službi Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji sa drugim članovima kraljevske porodice. Još tada su mediji počeli da komentarišu kako je očigledno da među braćom postoji sukob, piše Daily Mail.

Govoreći o današnjem razgovoru braće, stručnjak za jezik tela Džudi Džejms rekla je za medije da je da joj deluje da su se braća povezala nakon sahrane, kada je mlađi brat prišao Vilijamu i njegovoj ženi Kejt Midlton.

- Na vrlo prirodan i spontan način Hari je prišao iza Vilijama i Kejt kako bi im se pridružio. Šetao je između njih i vodio neobavezan razgovor sa oboma. Posle nekoliko sekundi Kejt se povukla, a dva brata su ostala da sama razgovaraju. Izgledalo je kao iskren trenutak jedinstva, a ne kao nešto smišljeno za kamere - rekla je Džejms.

Iako su mnogi strahovali od mogućeg sukoba dva princa, a među njima i sama kraljica koja je zahtevala da prinčevi ne stoje jedno pored drugog, izgleda da se stvari u kraljevskoj porodici polako menaju. Slika dva brata kako razgovaraju obišla je ceo svet i mnogi ljubitelji kraljevske porodice veruju da je ovo dobar početak ka popravljaju odnosa između posvađane braće koji su nekada bili jako vezani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko kao mi

    17. april 2021 | 18:15

    Mi smo sve naše svađe i razmirice rešili pa smo prešli da brinemo o belosvetskim.

  • SVM

    17. april 2021 | 19:25

    KAO MAJKA DVA SINA I KAO NEKO KO NA NJIH GLEDA SAMO KAO NA BRAĆU,A NE PRINČEVE I CEREMONIJU,BILA BIH ZAISTA SREĆNA DA,AKO SU ZAISTA I BILI U LOŠIM ODNOSIMA,TO PREVAZIĐU

  • Jovana

    17. april 2021 | 19:26

    Naravno da su se pomirili, braća su, a nema one aspide da ograničava muža da priča sa bratom i porodicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA