Prinčevima čitali sa usana: Šta su Viljam i Hari rekli jedan drugom nakon dedine sahrane?

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms kaže da su braća našla utehu jedan u drugom posle emotivne službe i da su izgledali "opušteno"

  • 7
Princ Filip sahrana Vilijam, Hari Foto: Tanjug/AP

Prinčevi Vilijam i Hari sreli su se juče na sahrani svog dede, princa Filipa . Prethodno se rođena braća nisu videla godinu dana. Iako su u povorci išli razdvojeni, viđeni su kako zajedno izlaze iz kapele i razgovaraju. To je ujedno i prvi put da ih je javnost videla zajedno nakon što se Hari povukao iz kraljevskih dužnosti.

Kada su braća posle službe skinula crne maske, čitači sa usana tvrde da je Hari rekao svom bratu da je sahrana bila "onakva kakvu je želeo", prenosi britanski San. Princ Vilijam mu je navodno odgovorio: "Da, bila je sjajna, zar ne".

Hari je navodno kontaktirao svoju porodicu pre dolaska u Britaniju iz SAD, prvi put posle godinu dana, kako bi rešili nesuglasice pre sahrane princa Filipa. Njegova supruga Megan koja je u poodmakloj trudnoći nije prisustvovala ispraćaju princa Filipa, jer joj navodno lekari nisu to dozvolili.

Slika prinčeva kako razgovaraju jedan s drugim dok su odlazili sa sahrane svog dede u dvorcu Vindzor obišla je svet, a mnogi su u ovom razgovoru videli šansu za popravljanje odnosa između posvađane braće.

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms kaže da su braća našla utehu jedan u drugom posle emotivne službe i da su izgledali "opušteno" u "prirodnom trenutku jedinstva" dok su ćaskali posle sahrane.

Video: Velika Britanija ispratila je na večni počinak princa Filipa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    18. april 2021 | 13:47

    Briga mene za Engleze i dedu. Ni njih nije bilo briga kada su nas zasipali bombama i ubili mnoge.

  • Др

    18. april 2021 | 13:45

    Немате појма, колико ме заболе шта су рекли!?

  • Svasta

    18. april 2021 | 13:44

    Briga mene za Engleze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA