Očuh dobio dete sa pastorkom (14), a tvrdi da se ne seća čina: Oslobođen optužbi za zlostavljanje

Nije prvi put da sud u Pamploni izazove zgražavanje i bes javnosti

  • 3
Abortus, spontani pobačaj, test na trudnoću, trudnica, maloletnička trudnoća, ginekolog, ginekološki pregled,ultrazvuk

Foto: Shutterstock

Sud u Pamploni je izazvao nevericu građana kada je muškarac, koji je dobio dete sa 14-godišnjom pastorkom, oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje. Sud je prihvatio tvrdnje čoveka da se pastorka upustila u seks sa njim dok je spavao na sofi, a da se on toga ne seća, jer je bio obeznanjen od alkohola.

Devojčica je devet meseci kasnije, u decembru 2018. godine, rodila bebu, izvestio je britanski Telegraf. Socijalne službe su tražile da se uradi test očinstva, koji je potvrdio da je očuh otac bebe.

Majka devojčice je odmah prijavila supruga policiji za seksualno zlostavljanje. Devojčica je prvo rekla da su je silovali na ulici, ali je kasnije i ona počela da tvrdi da joj je očuh spavao kad se desio odnos.

Sud je naveo da nema dovoljno dokaza da se osudi očuh, oslobodivši ga optužbi.

Suđenje se odigralo u istom sudu koji je izazvao bes 2018. godine kada su mladići, koji su sebe nazivali "vučjim čoporom" oslobođeni za grupno silovanje devojke (18), ali su posle žalbe ipak osuđeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA