≫ 

Sin "kanibal" ubio majku, isekao je na 1.000 delova, a onda je pojeo: Davao je ostatke i psu

Užasan zločin dogodio se u februaru 2019. godine, a osumnjičeni je na sudu u sredu rekao je da se ne seća da je majku isekao ili pojeo

  • 3
Alberto Sanchez Gomez Foto: Facebook

Nezaposleni konobar iz Španije osumnjičen je da je navodno ubio svoju majku, isekao je na 1.000 delova, spakovao ih u kutije za ručak i pojeo ih, uz pomoć psa, preneli su mediji.

Alberto Sančez Gomez (28) uhapšen je u februaru 2019. godine, a u sredu je na sudu priznao da je "čuo glasove" dok je gledao TV u njihovom stanu u Madridu, koji su mu govorili da ubije svoju majku Mariju Soledad Gomez (68).

Rekao je da su glasovi bili susedi, poznanici i poznate ličnosti, navodi se u izveštaju, ali insistirao je da se ne seća da je majku isekao ili pojeo.

Kada se policija, koja je istraživala slučaj nestale žene nakon prijave prijatelja, pojavola na njegovim vratima, on im je navodno rekao "da je majka ovde, mrtva".

- Ja i pas jedemo je malo po malo - dodao je, rekla je policija.

Istražitelji su rekli da su delove tela žene pronašli u frižideru, a kosti u fiokama, prenosi New York Post.

Tužioci su optužili navodnog kanibala da je zadavio majku nakon svađe ranije te godine.

- Optuženi je potom telo svoje majke prebacio u spavaću sobu i stavio na krevet s ciljem da njeno telo nestane. Da bi to učinio, posekao ju je testerom i sa dva kuhinjska noža - kaže se u optužnici.

- Nakon što je isekao njeno tele, s vremena na vreme bi pojeo komadiće tokom naredne dve nedelje, stavljajući neke delove tela u posude u stanu i u frižider, a druge bacajući u plastične kese - dodaje se.

Navodi se da je pre hapšenja bolovao od poremećaja ličnosti, kao da je koristio drogu.

Španski mediji prenose da je policiji poznat po nasilju prema majci, kao i da je u vreme hapšenja prekršio zabranu pristupa.

Gomezu preti 15 godina zatvora zbog ubistva majke, a suđenje se nastavlja.

Video: Crni delfin uči kanibale i ubice da budu dobri i vole Rusiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo

    22. april 2021 | 18:34

    Je sin iz pakla zeludac mi se okrenuo i smrtna kazna je malo

  • V&V

    22. april 2021 | 17:29

    Zapadnjaci nisu u stanju da pojme sta znaci islamski verski fanatizam i zato im je lakse da pocinioca proglase mentalno neuracunljivim i nesposobnim da odgovara pred zakonom. Ovo ce im se kad tad obiti o glavu, ali bice odvise kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA