Zapalila kuću, sela na stolicu u dvorištu i gledala kako gori: Unutra je bila njena cimerka

Osumnjičena je u kući živela sa cimerkom i još dvoje stanara, koji nisu bili tu u vreme požara

  • 0
Merilend požar kuća Printskrin: Youtube/MLK Viral Shocking Videos

Policija u Merilendu uhapsila je 47-godišnju ženu zbog pokušaja ubistva, nakon što je 29. aprila zapalila svoju kuću u kojoj je bila jedna osoba, iznela stolicu u dvorište i gledala kako gori.

Kako prenosi Wmar Baltimore, osumnjičena 47-godišnjakinja Gejl Metvali snimljena je kako sedi ispred kuće s knjigom u rukama i posmatra kako njen dom u Elktonu nestaje u plamenu.

Svedoci su potvrdili kako je osumnjičena vatru zapalila na nekoliko mesta u kući pre nego što je išetala i zavalila u stolicu.

Na snimku se čuje kako jedan muškarac viče da je zapalila kante za smeće.

- Ne mogu da verujem, kuća joj gori, a ona tu kulira i sve posmatra - rekao je on.

U roku od samo nekoliko trenutaka cela kuća je bila obavijena crnim dimom. Nakon što su čuli pozive u pomoć, prolaznici su ubrzo shvatili da je neko zarobljen u kući.

Prolaznici su uspeli da izvuku Blendu Holbruk, koja je ostala zarobljena u podrumu. U međuvremenu je osumnjičena pobegla, ali je uhvaćena  nekoliko ulica dalje.

Mediji prenose da je osumnjičena živela u kući s Blendom Holbruk i još dvoje stanara, koji nisu bili u kući u trenutku požara.

Za sada nije poznat razlog podmetanja požara, ali mediji prenose da je osumnjičenoj dijagnostikovano nekoliko psihičkih poremećaja.

Video: Zapaliću ti kola i kuću ako mi ne daš veresiju: Piroman pokušao da iznudi novac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA