≫ 

Izašla u kafić da proslavi rođendan, pa nakon eksplozije grejalice završila sa opekotinama na licu

- Sećam se da sam osetila da mi lice gori- rekla je Ejpril

  • 0
April Elizabeth Foto: Facebook/April Elizabeth

Jedna žena u Velikoj Britaniji zadobila je teške opekotine kada je u jednom pabu eksplodirala grejalica. Incident se dogodio nakon što je pijani muškarac u nju sipao etanol, i to kako bi se našalio. 

Ejpril Čarlsvort je sa svojim prijateljima kobne večeri u bašti jednog kafića proslavljala rođendan. Jedan muškarac u pripitom stanju počeo je da sipa veće količine etanola u prenosivu grejalicu koja se nalazila u bašti. Ona je eksplodirala, a plamen je zahvatio i nesrećnu ženu koja je sa teškim opekotinama prevezena u bolnicu, piše Mirror koji je objavio njene zastrašujuće fotografije nakon incidenta.

Njena rođaka i ona najteže su povređene, a Ejpril je zbog povreda dva dana bila na veštačkoj ventilaciji.

Prema njenim rečima, jedan od gostiju doneo je grejalicu u baštu kafića, dok je gost koji je navodno bio u alkoholisanom stanju, počeo konstantno da dodaje etanol u grejalicu, iako su ga ostali gosti upozoravali da prestane s tim.

- Još jedan čovek pokušao je da ga spreči da više ne dodaje alkohol. Njih dvojica su otišli do toaleta na minut i sve se ubrzo odigralo. Sećam se da sam osetila da mi lice gori- prisetila se Ejpril.

Ona je dodala da je on u bolnici proveo svega 36 sati, dok je ona u bolnici već 12 dana.

- Ovo će biti dug oporavak. Najviše su mi oštećene grudi i lice. I dalje mi je cela glava u zavojima. Obe ruke su mi takođe zavijene, osim nekoliko prstiju. Presadili su mi kožu od nekoliko donora na lice i grudi, i lekari kažu da za sada dobro napredujem. Ovo je tek početak, ko zna da li će mi zatrebati još neka intervenicja poput nove transplantacije kože - kaže Ejpril.

Njena rođaka Ešli i ona velika su podrška jedna drugoj i međusobno se podržavaju u ovim teškim trenucima kroz koje prolaze. Ešli je presađena koža na rukama, a još uvek je očekuje teška translantacija na licu.

Policija je saopštila je da u vezi ovog incidenta niko nije uhapšen, ali je navedeno da je sa jednim muškarcem obavljen razgovor.

Potrparol policije je dodao da se dve žene još nalaze na bolničkom lečenju zbog povreda, a njihovo stanje opisuje kao stabilno. Obe imaju povrede koje će im potpuno promeniti život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA