≫ 

Učenica 6. razreda pucala na đake i nastavnicu u američkoj školi: "Čuli su se vrisci, video sam krv"

Povređene su tri osobe

  • 2
Pucnjava u Ajdahu

Foto: Tanjug/AP

U pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u istočnom delu američke države Ajdaho povređene su tri osobe, a osumnjičena je devojčica iz šestog razreda, koja je donela pištolj u školu.

Žrtve su pogođene u gornje i donje ekstremitete i veruje se da povrede nisu opasne po život, rekli su u četvrtak zvaničnici na konferenciji za novinare, prenosi AP, navodi Tanjug.

Šerif okruga Džeferson Stiv Anderson je rekao da je devojčica izvukla pištolj iz ranca i ispalila više hitaca unutar i van srednje škole u Rigbiju, na oko 145 kilometara jugozapadno od nacionalnog parka Jeloustoun.

Jedna učiteljica je razoružala devojčicu i držala je dok nisu došli pripadnici zakona i odveli je u pritvor, ali iz policije nisu davali više detalja, osim da istražuju motiv napada i gde je devojčica našla pištolj.

Učenik Jandel Rodrigez kaže da je sedeo u učionici, ne sluteći šta će se dogoditi.

- Bili smo na času sa učiteljem, radili zadatke, kada se odjednom čuo pucanj, a onda još dva puta. Čuo sam vriske. Naš učitelj je izašao da vidi šta se dešava, video je krv - opisao je Rodrigez.

Povređeni đaci su u bolnici, a jedan od njih je pogođen u dva ekstremiteta.

- To je pravo čudo da nisu gore prošli - rekao je doktor Majkl Lemon.

Učiteljjici je ukazana pomoć i puštena je na kućno lečenje, pošto je metak prošao kroz ekstremitet, dodao je doktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JACA ♎

    7. maj 2021 | 09:29

    Ne treba da nas čude nikakve vesti iz zemlje gde su Satanisti priznati za legalnu versku zajednicu! To sve govori, zar ne? Jedino se čudim što je nekima san da odu u ovu zemlju!

  • 7. maj 2021 | 09:47

    Isto mislim, koliko imaju bezkucnika i bilesnika u toj zemlji kao jedna drzava stanovnika. Zdravstvo nepostoji i zivis u konstantnomnstrahu da te neko neubije samo zato sto hodas po ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA