≫ 

Melinda pobegla na ostrvo, deca besna na Bila: Da li je mlada Kineskinja kriva za razvod Gejtsovih?

Melinda je na luksuzno ostrvo povela svoju decu, ali na njemu nije bilo mesta za Bila, jer su deca navodno "ljuta na njega"

  • 1
Zhe 'Shelly' Wang, Bil i Melinda Gejts Foto: Weibo/Zhe 'Shelly' Wang, Profimedia/AFP

Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts i njegova supruga Melinda objavili su 3. maja da se njihov brak bliži kraju. Iako je javnosti predstavljeno da je razdvajanje bilo prijateljsko, izvori upoznati sa situacijom tvrde da nije bilo baš tako.

Bil i Melinda bili su spremni u martu da otkriju da spremaju razvod, ali su ih zaustavili njihovi advokati koji su i dalje pokušavali da sklope nagodbu pre formalne objave razvoda.

Melinda je očekivala da će izjava o razvodu izazvati bes u medijima te je zato "pobegla". Prema anonimnim izvorima koje je američki tabloid TMZ citirao u četvrtak, Melinda trenutno boravi na udaljenom karipskom ostrvu Kalivinji, koji unajmljuje za 132.000 dolara po danu. Najava razvoda je odgođena do maja, ali Melinda je ipak odlučila da ode na ostrvo te je sa sobom povela svoje troje dece, Dženifer (25), Rori (21) i Fibi (18).

Bil Gejts navodno nije bio pozvan na luksuzno povlačenje jer deca bila ''jako ljuta'' na njega, tvrde izvori.

Ovi natpisti sugerišu da je razdvajanje moćnog para bilo surovo, ali i da je neki oblik finansijske nagodbe između uskoro bivših supružnika ipak sklopljen. Navodno je na dan kad je Melinda službeno zatražila razvod, Bil na nju prebacio deonice u vrednosti od dve milijarde dolara.

Bill Melinda Gates, Bil Melinda Gejts Foto: Tanjug/AP

Ostrvo Kalivinji, na kojem se nalaze Melinda i deca, ima 25 apartmana i u vlasništvu je francuskog milionera Žorža Koena. Koen ga je preuredio u utočište za bogate i slavne. Američka pop zvezda Džastin Biber unajmio je ostrvo za svoj 21. rođendan 2015. godine, a posetila ga je i porodica Kardašijan.

Još uvek nije jasno šta je dovelo do razvoda, ali poznato je da je Melinda prva podnela zahtev za razvod rekavši da je njihov odnos ''nepovratno narušen''.

Njihova 25-godišnja ćerka Dženifer Gejts javno je govorila o tom pitanju. Na svom Instagram profilu napisala je da porodica Gejts trenutno prolazi kroz ''izazovna vremena''.

Za kraj braka kriva mlada Kineskinja?

Iako o razvodu nisu otkriveni detalji, postoje glasine da je do njega dovela Bilova afera sa mladom Kineskinjom, Ze Šeli Vang (36), koja je radila za fondaciju Gejts.

Nakon što su mediji počeli da pišu o navodnoj aferi, oglasila se i Kineskinja objavom na kineskoj društvenoj mreži.

Zhe 'Shelly' Wang Foto: Weibo/Zhe 'Shelly' Wang

Ona je negirala da je odgovorna za razvod između Melinde i Bila. Vang je "neutemeljene glasine" ocenila kao "lude", prenosi Daily mail.

Vang je profesionalni prevodilac, živi u Sijetlu i nije udata. Prijatelji su stali u njenu odbranu, rekavši da ne mogu da zamisle da ima aferu.

Mediji su pisali i o Bilovim vikendima sa bivšom devojkom En Vinblad, sa kojom je bio u vezi pre Melinde. Njih dvoje su svake godine odlazili na vikend u kuću na obali, iako je Bil bio u braku.

Video: Game Over: Ko je Melinda Gejts

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA