≫ 

Mladu majku lopovi udavili kraj bebe, oca vezali i mučili, psa obesili: Stravičan zločin kod Atine

Telo majke (20) pronađeno je kraj kreveca u kojem je ležala beba

  • 2
Grčka, ubistvo

Printscreen/Youtube/Protothema

Grčka policija traga za više napadača koji su brutalno ubili mladu ženu, mučili njenog supruga i obesili psa prilikom pljačke kuće u predgrađu Atine.

Telo 20-godišnje majke pronađeno je jutros u sobi na tavanu, kraj kreveca u kojem je ležala beba stara svega 11 meseci. Policija je u spavaćoj sobi pronašla supruga nesrećne žene (32), kojeg su lopovi vezali za stolicu i mučili, a pronađen je i pas, kojeg su obesili o ogradu stepenica kako ne bi lajao.

Sumnja se da su trojica napadača ušla u kuću kroz prozor u prizemlju, dok je jedan čuvao stražu. Veruje se da su tipovali kuću mladog pilota i njegove supruge, koja je državljanka Velike Britanije. Lopovi, koji tečno govore grčki, prvo su mučili mladi bračni par kako bi im otkrili gde čuvaju novac i nakit.

Suprug, koji je preživeo mučenje, rekao je policiji da su lopovi u kuću ušli pred zoru, oko 4 sata i da su ga ščepali dok je spavao.

- Imali su kapuljače, u kući su bila najmanje trojica, možda ih je bilo i više - rekao je suprug policiji, prenose grčki mediji.

Nakon što su ga vezali i mučili, otišli su na tavan gde je supruga spavala u sobi sa bebom. Njeno telo pronađeno je kraj kreveca, a veruje se da je ugušena jastukom.

Iz kuće su pobegli sa oko 15.000 evra u kešu i sa nakitom vrednim više od 10.000 evra. Pilot je uspeo da se oslobodi oko 6.30 časova i da pozove policiju. Istraga je u toku.

Video: Snimak sa lica mesta: Tinejdžeri pucali u školi, među žrtvama najmanje osmoro dece i učitelj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    11. maj 2021 | 12:53

    Znaci da su znali da ima para

  • Sumnjivo

    11. maj 2021 | 13:06

    Udavili nju koja najverovatnije ne zna grčki, čak iako je rodjena na Mediteranu, a njega ostavili živog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA