Tramp o raketnoj paljbi Izraela i Hamasa: "Dok sam ja bio u Beloj kući vladao je mir"

"Neprijateljima Izraela bilo je jasno da SAD čvrsto stoje uz jevrejsku državu", naveo je Tramp

  • 7
Donald Trump, Donald Tramp

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp oglasio se povodom sukoba između Izraela i palestinskog Hamasa poručivši da je tokom njegovog mandata u toj oblasti vladao mir, jer su neprijatelji Izraela znali da SAD stoje čvrsto uz tu zemlju.

- Dok sam ja bio u Beloj kući zvali su nas predsedništvo mira, jer je neprijateljima Izraela bilo jasno da SAD čvrsto stoje uz jevrejsku državu i da će u slučaju napada na Izrael uslediti brza odmazda. Sada kad je predsednik Bajden svet je nestabilniji i ima više nasilja jer je Bajden pokazao slabost i odsustvo podrške Izraelu što je dovelo do novih napada na naše saveznike - poručio je Tramp.

Video: Raketa Hamasa pogodila izraelski naftovod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mister 45th

    11. maj 2021 | 23:27

    najbolji svih vremena

  • Bole

    12. maj 2021 | 00:07

    Da je bio cvećka, nije. Znao je i on da opali poneku raketu i ubije nedužne ljude, ako je neko zaboravio, ja nisam. Međutim kad se sve sabere, za vreme njegovog madnata bilo je najmanje ratova gde je Amerika bila umešana i sa te strane je u pravu.

  • TKo

    12. maj 2021 | 01:26

    Bravo za Trampa! Praviće ga Amerikanci od blata, ali sve se to dešava daleko od njih pa nisu zabrinuti mnogo. Takav je to, bezdušan narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA