Stravičan snimak rušenja solitera u Gazi: Puklo je, zgrada se srušila, ostao samo crn oblak dima

Izraelski TV kanali koji su uživo prenosili snimak rušenja komentarisali da će nakon toga militantni Hamas uzvratiti raketnim napadom na Izrael.

  • 0

U današnjim izraelskim vazdužnim udarima u Pojasu Gaze, u centru grada Gaze srušen je još jedan soliter.

Izraelski TV kanali koji su uživo prenosili snimak rušenja komentarisali da će nakon toga militantni Hamas uzvratiti raketnim napadom na Izrael. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako beli soliter u centru grada Gaze počinje da se ruši.

Prvo je urušen jedan deo solitera, nakon čega su i ostali delovi počeli da padaju na tlo. Na snimku se vidi i velika količina crnog dima i vatre koji su se stvorili nakon niza detonacija.

Prema pisanju izraelskih medija u ovoj zgradi živelo je više palestinskih porodica, a kako saznajemo ona je bila i sedište nekoliko medijskih kuća.

Nedugo nakon što se zgrada potpuno urušila Militantna organizacija Hamas ispalila je niz raketa na centralni deo Izraela u znak odmazde zbog udara na ovu višespratnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA