≫ 

Policija objavila foto-robot majke koja je ostavila bebu u parku: Novorođenče pronašao haski

Mališan je pronađen dan uoči Svetog Đorđa u parku u Engleskoj

  • 0
Beba George Foto: west-midlands.police.uk

Beba koja je krajem aprila pronađena u jednom parku u Engleskoj smeštena je u hraniteljsku porodicu, jer policija još nije uspela da pronađe roditelje mališana.

Beba, koju su nazvali Džordž, jer je pronađena dan uoči velikog praznika Svetog Đorđa, bila je stara svega nekoliko sati kada ju je majka ostavila u parku zamotanu u ćebe. Dete je pronašao haski, kojeg je vlasnik šetao u blizini.

Muškarac verovatno ne bi ni primetio zamotuljak, da haski uporno njuškicom nije gurao ćebe i probudio bebu. Kada je čovek začuo dečji plač, pozvao je policiju i Hitnu pomoć. Dečak je hitno prevezen u bolnicu, gde je ustanovljeno da je dobro zdravstvenog stanja.

Sigurnosne kamere snimile su ženu kako napušta park neposredno pre nego što će haski i njegov vlasnik pronaći dete. Nedeljama su apelovali na majku i oca mališana da se jave policiji, a kako to nije učinjeno, dete je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Sada je policija objavila foto-robota majke. Lik je izrađen na osnovu snimaka sa kamera i iskaza svedoka. Britanska policija pozvala je sve koji prepoznaju ovu ženu da im se jave.

Navode da žele da stupe u kontakt sa ženom jer žele da budu sigurni da je ona fizički i duševno dobro.

Video: Snimak žene koja ostavila novorođenče a bebu pronašao pas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA