Potresna scena iz Gaze: Medicinska sestra na rukama drži bebu čija je porodica poginula u napadu

Palestinska strana izvestila je da je 11 osoba poginulo na Zapadnoj obali u sukobima između demonstranata i izraelskih snaga bezbednosti

  • 12
Gaza sukobi Palestinci Foto: Tanjug/AP

Petomesečni dečak spasen je iz ruševina nakon, još jednog u nizu, ispaljivanja raketa na Gazu.

Potresne fotografije stigle su iz napadnutog područja, a na njima je prikazana medicinska sestra koja u rukama drži petomesečnu bebu, izvučenu iz ruševina, nakon što je cela porodica poginula tokom invazije, piše Dejli Mejl, a prenosi Dnevnik.hr.

Inače, izraelski avionu su ponovo napali Gazu u subotu rano ujutro, a Hamas je uzvratio ispalivši rakete na Izrael.

Palestinska strana izvestila je da je 11 osoba poginulo na Zapadnoj obali u sukobima između demonstranata i izraelskih snaga bezbednosti.

Od ponedeljka su na području Gaze poginule najmanje 132 osobe, među kojima 32 dece i 21 žena, dok ih je 950 ranjeno, saopšteno je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kontekst

    15. maj 2021 | 14:48

    21. vek, a sve je ostalo isto kao vekovima unazad,samo što se sada ubija na daljinu.Da je bilo ko osim jevreja to uradio, bio bi sravnjen sa zemljom.

  • Rale

    15. maj 2021 | 14:58

    Izraelci,deco bozija.dajte,da bi vam se dalo.ne radite ono sto nece da vam rade.ne cinite zlo,da vam se zlo ne bi cinilo.a vi izraelci,deco bozija,sve pogresno radite I cinite

  • Ajde

    15. maj 2021 | 16:57

    Bre dosta vise patetike.Jel neko terao Palestince da gadjaju Izrael?Nego muslimanski fanatici hoce da pokore ceo svet.Sto niste pisali da ti isti Palestinci koriste decu kao zivi stit?Umesto da se obrazuju i zive normalno dzamije na svakom koraku,niti prave skole ni bolnice , ni infrastrukturu sve pare u dzamije.Kao sto neko rece ni Bog ne voli zatucane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA