≫ 

Muškarac u Britaniji napastvovao devojku posle venčanja: Pored njih bila i njegova supruga

Džoi Holtam u policiji je rekao da je bio pijan i da je u toku noći mislio da dodiruje suprugu u mraku

  • 0
Maltretiranje devojke, silovanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Priča o Džou Holtamu (32) uznemirila je javnost u Velikoj Britaniji kada je objavljena priča i policijski izveštaj o događajima u hotelu u kojem su boravili gosti nakon venčanja. Muškarac je, bio u krevetu sa tri žene i jednu od njih je napastvovao, dok je njegova supruga ležala pokraj njega.

Naime, gosti su boravili u hotelu, ali zbog alkohola i provoda na venčanju neki gosti su izgubili ključeve od sobe, a neki nisu mogli da uđu. Džoi i njegova supruga Sara u sobu su primili par i još jednu ženu. Neki su mogli da spavaju u krevetu, a neki su morali da provedu noć na patosu.

Tužilac Majkl Hol na sudu je otkrio šta se dogodilo u toku noći.

- Tužilja se probudila i zaledila se kad je shvatila šta se događa. Pravila se da je nastavila da spava u nadi da će muškarac sklonite ruke sa nje, ali je ubrzo shvatila da je haljina sa nje već skinuta. Jedna ruka joj je bila vezana - rekao je advokat.

Džoi Holtam u policiji je rekao da je bio pijan i da je u toku noći mislio da dodiruje suprugu u mraku, prenosi Blic.

- Ne znam koliko sam dugo radio to što sam radio, ali sam odmah stao kad sam shvatio ko je. Mislio sam da je moja supruga Sara. Rekao sam joj ujutru i poslao poruku izvinjenja toj devojci - rekao je Džoi, a piše Daily Star.

Kako navodi policijski izveštaj Džoi je poslao poruku devojci da se vide nasamo i da ju je pitao da li je u redu, i zašto ne odgovara na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA