Novi detalji ubistva mlade mame kod Atine: Lopovi tražili 100.000€, jedan pao na bugarskoj granici

Detektivi sada istražuju da li su kriminalci dobili dojavu o paru koji je podigao oko 100.000 evra iz banke za kupovinu placa, kako bi napravili kuću

  • 1
Caroline Crouch Foto: Instagram/Caroline Crouch

Lopovi koji su u predgrađu Atine ubili mladu majku, dok su držali pištolj uperen u glavu njene 11-mesečne bebe, tragali su za 100.000 evra za koje su mislili da se nalaze u kući, veruje grčka policija.

Britanska državljanka Karolina Krauč (20) zadavljena je na smrt nakon što su naoružani lopovi upali u njen dom prošle nedelje.

Njen suprug Karalambos Anagnostopoulos (32) bio je vezan, sa povezom preko očiju i usta tokom brutalne provale oko 5 sati ujutru.

Detektivi sada istražuju da li su kriminalci dobili dojavu o paru koji je podigao oko 100.000 evra iz banke za kupovinu placa, kako bi napravili kuću.

Banda je navodno pitala gde je novac, pre nego što im je suprug rekao gde krije oko 10.000 evra u kutiji Monopola među ćerkinim igračkama u podrumu.

On je čuo kako su kriminalci pretili Karolini da će ubiti njenu ćerku Lidiju (11 meseci), ukoliko im ne kaže gde je novac.

Detektivi veruju da su pljačkaši znali za njihovu nameru da kupe plac, ali nisu znali da je kupovina već obavljena, prenosi britanski Sun.

Iako je Karalambos bio bez svesti oko pola sata zbog trake koju su mu vezali jako oko vrata, uspeo je da policiji ispriča neke detalje o napadačima.

Policija je tako uspela da uhapsi jednog osumnjičenog zbog brutalnog mučenja i ubistva mlade majke.

Naime, u nedelju je državljanin Gruzije privukao pažnju nadležnih na bugarskoj granici nakon što je imao lažan pasoš.

On je zaustavljen u severoistočnom gradu Evros, pre nego što je uhapšen i predat lokalnoj policijskoj stanici.

Njegovo ime nije objavljeno, a grčki mediji javljaju da se četiri dana pre ubistva majke, slična pljačka dogodila u kući udaljenoj samo 20 minuta od Karolininog doma.

Tokom te pljačke stariji par i njihova pomoćnica bili su vezani, dok su petorica muškaraca krala njihove stvari.

DNK dokazi pokazuju da je muškarac iz Gruzije bio na licu mesta.

S obzirom na to da obe scene zločina dele isti modus operandi (način ponašanja), vlasti veruju da je on igrao ulogu u Karolininom ubistvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    18. maj 2021 | 18:20

    VELIKA JE GRESKA STO JE UKINUTA SMRTNA KAZNA VESANJEM U EVROPI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA