Policija u stanu pronašla unakaženo telo starice, veruju da su je nakon smrti jele njene mačke

Nesrećna žena je u stanu živela sa sedam mačaka

  • 2
Madrid, zgrada u kojoj su staricu pojele mačke Printscreen/Instantstreetview

Policija u Madridu pronašla je u jednom stanu unakaženo beživotno telo starice, koje su izgleda mesecima jele mačke.

Unakaženo telo Klare Ines Tobon (79) pronađeno je prošlog ponedeljka u stanu nakon što su komšije u zgradi počele da se žale da na hodniku osećaju neprijatan miris. Klara je živela sama u stanu sa sedam mačaka, a veruje se da je bila mrtva najmanje tri meseca.

Komšije su rekle da je Klara rodom iz Kolumbije, a da je u stanu živela sama od 1996. godine. Kako prenosi El Mundo policija je navodno rekla komšijama da su mačke grizle telo starice od struka nagore, te da policajci koji su došli da obave uviđaj u životu nisu videli ovako stravičan prizor.

Sada se istražuje od čega je žena preminula, a biće testirana i na korona virus, pošto su njeni poznanici rekli da se žalila da joj je bilo loše. Pojedini su se zabrinuli što je duže vreme ne viđaju, jer su je često sretali kako hrani mačke u blizini pijace. Ipak, policiju je tek alarmirala komšinica kada je osetila smrad u hodniku zgrade.

Njeno telo pronađeno je sa brojnim povredama u fazi raspadanja, a prema nezvaničnim informacijama, stan je bio zapušten i pun đubreta i mačijeg izmeta.

Policija je u stanu zatekla i pet mrtvih mački, a preostale dve su u veoma lošem stanju prebačene na veterinarsku kliniku. I nad mačkama će biti rađena obdukcija, kako bi se ustanovilo da li su se hranile ostacima gazdarice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    2. jun 2021 | 06:19

    3meseca niko nije video macku u zgradi i zenu pa smrad se oseti posle nekolimo dana ili kakva je to zena bila ako sa bar jednom osobim nije imala kontakt mesecima

  • A

    2. jun 2021 | 00:16

    A ja mislio u Beogradu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA