Baka Sofija iz Soluna oduševila se kada je ugledala Srbe: "Mnogo ste lep narod i mnogo ste jaki"

Baka Sofiju je posebno oduševilo kada smo joj rekli da dolazimo iz Beograda

  • 4

Turisti iz Srbije, polako ali sigurno, "osvajaju" Grčku. Nakon teške 2020. godine, u kojoj je zbog korone bilo teško da putujemo, obradovali smo se što konačno možemo da odemo do zemlje Helena, a i oni su oduševljeni što mogu da nas ugoste.

Naš reporter ovih dana boravi u Grčkoj, a u svakom mestu koje je posetio ljudi su bili veoma gostoljubivi i srećni što imaju priliku da porazgovaraju sa nekim iz Srbije.

Posebnu radost pokazala je baka Sofija iz Soluna, koja je oduševljeno pričala o tome koliko voli Srbiju i koliko ceni i poštuje naš narod.

- Srbi su veoma gostoprimljiv narod. Prelepi ste kao narod! Čestitam vam na tome koliko ste lepi - rekla nam je baka Sofija.

Posebno ju je oduševilo kada smo joj rekli da dolazimo iz Beograda. Rekla nam je da je našu prestonicu nekoliko puta posetila, a šta joj je sve ostalo u sećanju pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    4. jun 2021 | 07:17

    Takvi smo mi Srbi šta tu ima da se doda!?

  • Marijana

    4. jun 2021 | 07:16

    Tako rade pametne zemlje koje postuju turiste .A ne ko bivsa braca montegrini koji su usnimili krdo svinja na plazi i napisali stigli nam turisti iz Sumadije.Ali dobro od divljeg plemena se nista pametno ne moze ocekivati.Zato svi pravac Grcka nasa bratska zemlja.

  • Perke

    4. jun 2021 | 07:39

    Ova je baka slušala priče svojih starih o srpskim div junacima sa Solunskog fronta... Nema više tih Srba bako, ovi današnji su kao kineska kopija originala... mozda lice, ali, realno, nidje veze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA