≫ 

Avion u pratnji vojnih letelica sleteo na aerodrom u Parizu: Lažno dojava da je postavljena bomba

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Darmanen potvrdio je na Tviteru da je policijskom proverom utvrđeno da je anonimna dojava koja je sugerisala postojanje eksplozivne naprave na ovom letu "Er Fransa" bila lažna

  • 0
Air France, avion, kompanija, logo Foto: Pixabay

Francuske vlasti su potvrdile da nije pronađena eksplozivna naprava na današnjem letu kompanije "Er Frans" između glavnog grada Čada Ndžamene i Pariza.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Darmanen potvrdio je na Tviteru da je policijskom proverom utvrđeno da je anonimna dojava koja je sugerisala postojanje eksplozivne naprave na ovom letu bila lažna, zbog čega je avion ranije danas sleteo u pratnji vojnih letelica na aerodrom "Šarl de Gol" u Parizu gde je izolovan zbog dodatnih provera, prenosi Rojters.

Nešto slično dogodilo se i 2015. godine na letu "Er Fransa" od Mauricijusa do Pariza kada je prijavljena bomba, a avion prinudno sleteo u Keniju, ali se ispostavilo da je dojava o bombi bila lažna, navodi Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA