≫ 

Prva izjava Makrona posle šamara: "Ovo je izolovan događaj"

Francuski predsednik dao izjavu za lokalni dnevnik na jugoistoku zemlje

  • 4

Predsednik Francuske Emanuel Makron kaže da je današnji incident u kojem je dobio šamar izolovan događaj.

- Ovaj incident moramo staviti u perspektivu, ovo je izolovan događaj - rekao je Makron francuskom lokalnom dnevniku "Dofin Libr" nakon što ga je tokom šetnje i rukovanja s građanima na juguistoku Francuske jedan od njih ošamario, preneo je Rojters.

- Ne smemo dozvoliti da ultranasilni ljudi preuzmu javne debate, oni to ne zaslužuju - poručio je francuski predsednik, prenosi Tanjug.

Video: Makron stalno nosio masku, pa dobio koronu: Dan pre rezultata slatko ispipkao premijera Španije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahahahaha

    9. jun 2021 | 04:48

    Tako mu i treba!

  • PRC

    8. jun 2021 | 23:55

    Ko se bije taj se voli. 😜

  • NekoKo

    9. jun 2021 | 08:02

    Samo on i ostali lideri demonkraske Evrope neka se nadaju i teše da je ovo izolovani slučaj.Oni su izolovani od svojih građana i nisu svesni pravog stanja u društvu. Kapitalistička diktatura je na vrhuncu, nema dalje od ovoga i pitanje je samo trenutka kada će Pandorina kutija početi da se otvara. Mi u Srbiji kao što je slučaj i u mnogim manjim slabo razvijenim državicama imamo svoj svemir. Građani su se već decenijama navikli na svakakva penetriranja, tako da ova globalističko kapitalistička nam dođu kao čista egzotika. Opozicija u Srbiji nema na tapetu niti jedno jedino pitanje koje se tiče običnog čoveka, nema jednu jedinu kritiku upućenu vlasti koja je razumna i validna. Sa druge strane vlast ima rezultate u određenim sferama, ali opet taj odnos države, sistema prema običnom čoveku je poguban. Ima ona pesma-Niže nego ljudski. Poslodavci, banke, što su veće to pre im je dozvoljeno da krše ustav, zakone, građanska prava i urnišu građane razno raznim mafijaškim metodama a država sve to nemo posmatra.Sudstvo je tako da kada treba da dokažeš da nisi kriv u sabraćajnoj nezgodici i da ne treba da platiš 20000 dinara kaznu, da bi to dokazao moraš da platiš troškove sudu, veštake i advokata u iznosu preko 100000 dinara.Lepo smišljeno da niko od obične sirotinje ni ne pomsili da se žali.Tako smo svi jedanki pred zakonom, samo ako imamo para na bacanje.Izgrađene su bolnice isl. pozitivne stavri u zdravstvu,ali zato onkološki pacijent čeka važne preglede po mesec, dva.Čeka da umre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA