Detalji pucnjave u Rimu: Nastradala deca se igrala ispred kuće, čuvao ih deda

Nije još poznato da li se napadač ubio kada je ušla policija, ali je rečeno da se čuo pucanj kada su se pripremali da upadnu u kuću

  • 0

Video: Pucnjava u Rimu: Ubijene tri osobe, napadač kasnije pronađen mrtav

Stravična nesreća dogodila se u Rimu, u opštini Ardea, kada je anonimni napadač pucao i usmrtio sedamdesetčetvorogodišnjeg čoveka i dva deteta. 

Ubica se nakon tragedije povukao i zabarikadirao u svoju kuću satima, gde je verovatno počinio samoubistvo, budući da ga je kasnije policija pronašla mrtvog. Nije još poznato da li se napadač ubio kada je ušla policija, ali je rečeno da se čuo pucanj kada su se pripremali da upadnu u kuću.

Kako je navedeno, pored starca, nastradala su dva dečaka od 10 i pet godina, koja su bila braća. Uprkos svim pokušajima spasilaca, deca su podlegla povredama.

Prema izveštajima sa lica mesta, nesrećna deca su se igrala ispred kuće, dok se nastradali čovek, za kojeg se pretpostavlja da je njihov deda, vozio biciklom, kada je pucnjava počela.

Predsednik opštine Ardea Mario Savareze, rekao je da je napadač bio nestabilna ličnost i da je i ranije pretio da će ubijati stanovnike.

Gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi izjavila je da je šokirana zbog pucnjava i uputila saučešće porodicama žrtava.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA