Otac kidnapovao sina (3), maćeha Nadežda kači fotografije kako dete ljubi u usta: Pokrenuta istraga

Mali Matvej odveden je iz kuće svoje bake u Novovoljinsku u aprilu prošle godine, a majka Marička je od tada svega nekoliko puta videla dete

  • 1
Dečak, tužan dečak Foto: Pixabay

Protiv jednog oca iz Ukrajine pokrenuta je istraga zbog sumnje da je pre više od godinu dana oteo svog trogodišnjeg sina, prema kojem se maćeha sada neprikladno ponaša.

Mali Matvej odveden je iz kuće svoje bake u Novovoljinsku u aprilu prošle godine, a majka Marička je od tada svega nekoliko puta videla dete. Ona je zabrinuta za dete jer sadašnja supruga njenog bivšeg muža objavljuje snimke i fotografije na kojima se vidi kako dete ljubi u usta i dozvoljava da se golišavo trlja o nju.

Aktivista za zaštitu ljudskih prava Irina Suslov tvrdi da je Matveja otac odveo iz bakinog doma u pratnji policije. Međutim, mališan od tada nije vraćen majci, a dečak je često bolestan, i kako kaže "iskvaren".

- Više od godinu dana dete živi sa ocem i njegovom novom ženom. Majci ponekad dozvole da vidi dete. Matvej je često bolestan, bio je čak i u bolnici, nedavno i na intenzivnoj nezi jer bilo velikih komplikacija sa zdravljem. Kada je majka pokušala dete da uzme, otac dečaka ju je pretukao - tvrdi aktivistkinja.

Ona dodaje da je pokrenuta istraga zbog svega, ali da je tu više razloga zbog kojih majka dečaka brine.

- Nova supruga Nadežda mnogo voli Matveja, možda čak i prviše. Dete spava u istom krevetu sa njom, ljubi ga u usta i to dosta drugo traje, a objavila je i snimak gde kaže "da neće ona da bude odozgo". Na snimku se vidi kako mališan nema ništa na sebi od odeće, dok se ona polugola trlja o njega - napisala je Irina na svom Fejsbuku.

Prema navodima ukrajinskih medija, i protiv oca i maćehe je pokrenuta istraga, a na teret im se stavlja više krivičnih dela, među kojima je i nasilje. Međutim, oboje su i dalje na slobodi, a dete nije vraćeno majci.

Irina je rekla i da je podneta prijava i protiv policije, jer su "obezbeđivali otmicu maloletnog deteta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA