Beba preživela pad sa 2. sprata zgrade u Austriji: Brat (4) je hteo da seka pogleda prozor

Devojčica je proletela kroz komarnik i pala sa šest metara visine. Samo pukom srećom je prošla bez teških povreda

  • 0
Ostavljena beba, napuštena, Kučevo, Hitna pomoć Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Devojčica stara samo godinu ipo dana danas je, samo pukom srećom, preživela pad sa drugog sprata jedne zgrade u Austriji i prošla bez težih povreda.

Nesreća se dogodila jutros u jednom naselju u Gornoj Austriji, nakon što ju je stariji brat uveo u sobu u kojoj je bio otvoren prozor.

Kako pišu austrijski mediji, majka je ujutru otvorila prozor na sobi kako bi se luftiralo, a svesna da u stanu ima malu decu, majka je zaključala vrata od sobe i sklonila ključ. Međutim, njen četvorogodišnji sin uzeo je ključ u trenutku dok je ona ubacivala veš u mašinu, otključao vrata od sobe i u nju ušao sa sestricom.

Kako bi bebi pokazao kako je lepo napolju, mališan je devojčici pomogao da sedne na prozor uveren da je bezbedno pošto je prozor imao komarnik.

U sledećem trenutku malecka je probila komarnik i sletela sa šest metara visine. Otac je čuo da nešto puca, a potom udarac i glasan plač deteta. On je sleteo ispred zgrade i pozvao hitnu pomoć.

Kako navode mediji, dete je zadobilo samo lakše povrede, ali je iz predostrožnosti helikopterom prevezeno u bolnicu na detaljna ispitivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA