Krvavi pir u Meksiku: U pohodu narko-kartela stradalo 18 osoba

Pripadnici narko-kartela su na tri lokacije u meksičkom gradu Rejnosa ubili 14 i ranili tri osobe, pre nego što su se sukobili sa policijom

  • 0
Meksiko policija

Foto: Pixabay

Ukupno 18 osoba, uključujući i četvoricu napadača, ubijeno je tokom pohoda pripadnika narko-kartela u Rejnosi, gde kriminalnim aktivnostima rukovodi kartel Golf koji potresaju unutrašnje borbe za prevlast, saopštile su danas bezbednosne snage.

Dve žene usepele su da se spasu, budući da ih je policija pronašla u gepeku automobila.

Pripadnici narko-kartela su na tri lokacije u meksičko gradu Rejnosa ubili 14 i ranili tri osobe, pre nego što su se sukobili sa policijom, javlja meksički Notisias, a prenosi Tanjug.

Krvavi obračun počeo je u privatnoj kući u kojoj su mafijaši, naoružani automatskim puškama, ubili sedam osoba koje su se tu zatekle, a zatim u u lokalnoj prodavnici ubili vlasnika i mušteriju koja se tu zatekla. Ubrzo, napadači su ranili i tri osobe, koje su odbile da uđu u njihov kamionet.

 

Nakon serije napada, pripadnici narko-kartela su se sukobili sa policijom, koja je ubila četiri pripadnika ove grupe uključujući i ženu. U kamionetu su pronađeni oružje i municija.

U pohodu kroz taj grad, ubili su i dvoje prolaznika, vozača automobila koji je slučajno prolazio i na kraju dvojicu radnika koji su asfaltirali kolovoz.

U policijskoj akciji koja je usledila, u vozilu koje je pripadalo napadačima, pronađene su dve žene, koje su otete tokom divljanja mafijaša kroz Rejnosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA