≫ 

Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Upucani Pazarci, sumnja se da su umešani Albanci

Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiša-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a policija je odmah nakon zločina zatvorila ceo kvart i osigurala lice mesta

  • 1
Pucnjava u Nemackoj, Nemacka policija

Foto: Tanjug/AP

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša bara, ranjene su tri osobe, a kako prenose mediji jedan muškarac iz Novog Pazara je operisan u Berlinu i lekari mu se bore za život.

Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose nemački mediji.

Rođak jednog od povređenih za Telegraf.rs navodi da se sukob dogodio ispred šiša bara Lale u Berlinu sinoć posle 23 časa i da je meta bio M. D. On je, navodno sa još dvojicom momaka iz Novog Pazara sedeo u baru kada su im prišla dvojica muškaraca za koje se sumnja da su poreklom iz Albanije i počeli da pucaju na njih sa nekoliko metara blizine. U jednog od njih su napadači, kako navodi naš izvor, ispalili tri hitca i on je van životne opasnosti. 

U drugog muškarca ispaljeno je devet metaka i on je životno ugrožen. Pretpostavlja se da je M.D napadnut zbog neraščišćenih dugova.

Međutim nemačka policija još uvek istražuje motiv napada.

Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiša-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a policija je odmah nakon zločina zatvorila ceo kvart i osigurala lice mesta.

- Motivi pucnjave i dalje nisu poznati - kratko je izjavio Martin Stenler, portparol javnog tužilaštva.

Javno tužilaštvo preuzelo je odgovornost za objavljivanje informacija veoma brzo nakon što se pucnjava dogodila, što se dešava samo u slučaju većih krivičnih dela.

Prema saznanjima portala indeksonline.rs, u pucnjavi su ranjena tri lica iz Novog Pazara koja su sedela u šiša-baru.

Još uvek nema osumnjičenih počinilaca, do sada niko nije uhapšen. Prema navodima nemačkih medija, tokom forenzičke istrage policije na mestu zločina pronađeno je 29 čaura.

Lokalni policajac je potvrdio da je u jedno lice ispaljeno sedam do osam metaka u gornji deo tela, a prema još uvek nepotvrđenim informacijama, radi se o A.B. iz Novog Pazara, koji je navodno operisan u berlinskoj bolnici, preneli su neki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    21. jun 2021 | 13:44

    Gde će brat na brata,osim ako su mirni poslovi u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA