≫ 

Srbi poginuli u Nemačkoj: Podleteli pod kamion u punoj brzini, auto potpuno smrskan

Kada su izvukli automobil ispod kamiona, on je bio potpuno smrskan

  • 39
Nemačka udes na autoputu A3 pognula četiri muškarca Foto: ARMIN WEIGEL / AFP / Profimedia

U utorak oko 9.30 sati došlo je do saobraćajne nesreće, kada je automobil u punoj brzini podleteo pod zadnji deo kamiona u blizini Nojtraublinga u okrugu Regensburg, pri čemu su poginule četiri osobe.

Kako pišu domaći mediji, u ovoj nesreći poginuli su Srbi, sva četvorica iz Aleksinca.

Kada su izvukli automobil ispod kamiona, on je bio potpuno smrskan. Život su izgubile četiri osobe stare 27, 31, 32 i 44 godine. Auto-put u smeru ka Regensburgu bio je blokiran nekoliko sati, piše "Suddeutche Zeitung".

Prema prvim saznanjima, vozač automobila je verovatno udario u kamion bez kočenja.

U vreme nesreće, saobraćaj se sporo kretao. Automobil se bukvalno "ukopao" ispod kamiona. Putnici u automobilu nisu imali šansu dfa prežive. Nakon što je olupina automobila izvučena ispod kamiona, tela su transportovana u drvenim kovčezima.

Četrdesetjednogodišnji vozač kamiona je navodno ostao nepovređen. On je bio u stanju šoka i zbrinut je od strane medicinskih radnika. Na mestu nesreće beo je i bolnički sveštenik.

Očevici, policajci, vatrogasci i spasioci zatekli su užasan prizor - automobil, BMW nemačkih registracija, bio je potpuno smrskan sve do zadnjeg sedišta. Delovi olupine nalazili su se na putu, a među njima je bila i cipela jednog od poginulih.

Osim policije i hitne pomoći, na mesto nesreće došla su i dva spasilačka helikoptera, kao i ekipe za održavanje puteva, koje su regulisale saobraćaj. Autoput je za saobraćaj otvoren pet sati nakon nesreće.

Policija i javno tužilaštvo započeli su istragu kako bi razjasnili tok nesreće.

Video: Bez kočenja se zakucao u kombi na semaforu: Pešaci izbegli šleper zbog sreće i refleksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somborac

    23. jun 2021 | 20:42

    Pri takvoj brzini, obe ruke na volanu, noga uvek spremna na kočenje i otvoriti OBA oka. Polazim, da vozač nije uradio. Pri takvoj brzini gledati u telefon ili nešto drugo je ravno samoubistvu. Nema tu velike filozofije. Neka im zemlja bude laka. Pazite ljudi, ne budite brži od života...

  • Sakib, Istambul

    23. jun 2021 | 20:22

    Jadni ljudi, neka im Alah podari Dženet.

  • Mihail

    23. jun 2021 | 20:39

    Saučešće porodicama,ali to je naša surova realnost nažalost,pobegnu odavde glavom bez obzira,zarade neku paru,besna kola,autoban i gas do daske i eto katastrofe 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA