≫ 

Centar za odvikavanje pretvorili u kovid bolnicu: Bivši vojnik uleteo unutra i ubio pacijenta

Vojnik otvorio vatru jer je mislio da ubija zavisnika od droge

  • 0
Tajlandski vojnici tokom tekućih zajedničkih američko-tajlandskih vojnih vežbi pod nazivom: Vojna vežba Cobra Gold, najveća je aktivnost tog tipa u azijsko-pacifičkoj regiji sa 29 zemalja koje učestvuju. Foto: Tanjug/AP/Sakchai Lalit

Bivši vojnik otvorio je vatru u poljskoj kovid bonici na Tajlandu i ubio 54-godišnjeg pacijenta, nakon što je prethodno iz vatrenog oružja ubio radnika jedne prodavnice, saopštila je danas policija.

Osumnjičeni 23-godišnji muškarac, koji je kasnije uhapšen, mislio je da su pacijenti u bolnici Patum Tani u blizini Bankgkoka zavisnici od droge, koje je on mrzi, rekao je šef regionalne policije Amphol Buarabporn.

Poljska bolnica nekada je bila centar za rehabilitaciju zavisnika od droge, ali je tokom pandemije promenila namenu da bi se u njoj lečili oboleli od korona virusa, prenosi Rojters.

Nekoliko sati ranije osumnjičeni je ubio zaposlenog u prodavnici u Bangkoku nakon rasprave.

Rojters podseća da je u februaru prošle godine vojnik ubio 29 osoba u pucnjavi u tajlandskom tržnom centru, što je skrenulo pažnju javnosti na tretman mlađih pripadnika vojske te zemlje.

Video: Nova kovid bolnica dobija obrise: Radovi na izgradnji u Novom Sadu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA