≫ 

Baba unuku (2) izbola nožem 17 puta, pa unuka golog izbacila na ulicu: Telo našli krvavo kraj zgrade

Šestogodišnji dečak je gledao kako baka ubija njegovu sestricu, nakon toga ga je bez odeće i obuće izbacila na ulicu

  • 2
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Policija u Orenburgu u Rusiji završila je istragu o svirepom ubistvu dvogodišnje devojčice, koju je nožem izbola njena baba.

Žena (60) se tereti da je devojčici zadala najmanje 17 uboda nožem naočigled šestogodišnjeg unuka, kojeg je potom bez odeće izbacila na ulicu.

Brutalan zločin odigrao se 7. februara oko 23 časa u stanu osumnjičene u gradu Orsk, a istragom je ustanovljeno da je žena dete ubila u stanju psihičke rastrojenosti i da je u pitanju psihijatrijski bolesnik.

Kako prenose ruski mediji, veštačenjem je ustanovljeno da je "žena imala pomračenje uma i da je u nervnom rastrojstvu zgrabila nož i zadala više smrtonosnih uboda dvogodišnjoj devojčici naočigled njenog šestogodišnjeg brata".

Nakon toga je dečaka isterala na ulicu po zimi bez odeće i obuće. Mediji pišu da dečačić na nogama nije imao čak ni soknice.

Telo nesrećne devojčice pronađeno je 8. februara nakon ponoći, sa brojnim ubodnim ranama po vratu, u blizini zgrade gde je baba živela. Komšije su rekle da su deca dovedena kod bake u posetu kao i mnogo puta ranije. Oni su rekli da je njihova komšinica često pila, baš kao i roditelji mališana.

Kobne noći, kako su rekli, nisu čuli nikakve zvuke iz stana, tako da ne znaju šta je prethodilo ubistvu.

Policija je iste noći uhapsila babu, kojoj je potom određen dvomesečni pritvor. Nakon veštačenja psihijatra data je preporuka da se žena prebaci iz zatvorske u psihijatrijsku ustanovu na dalje lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA