Policija iz kanala izvukla tela dve devojčice: Sestre stradale u istom danu, policija uhapsila majku

Policija navodno istražuje tvrdnje da je majka uoči nestanka devojčica išla po kraju i zvala ljude na kanal da bi ih krstila u vodi

  • 0
Florida, kanal, tela devojčica

Printscreen/Youtube/CNBC

Policija grada Lauderhil na Floridi saopštila je da istražuje osobu koja bi mogla biti povezana sa smrću dve sestrice čija su tela pronađena kako plutaju u kanalu. Radi se majci devojčica, Tinesi Hogan.

Tela Destini (9) i njene sestre Dejše (7) pronađena su juče u kanalu, a poslednji put su viđene početkom ove sedmice.

Njihova majka, prema navodima medija, nije ni prijavila njihov nestanak. Ona je locirana, i privedena, ali protiv nje još nije podignuta optužnica.

Policija navodno istražuje tvrdnje da je majka uoči nestanka devojčica išla po kraju i zvala ljude na kanal da bi ih krstila u vodi.

Tela devojčica pronađena su u utorak. Policija je prvo oko podneva dobila dojavu o telu koje pluta u kanalu, radilo se o Destini, a zatim osam sati kasnije drugu dojavu o telu Dejše, koja je pronađena u istom kanalu oko 500 metara dalje. Svedoci su rekli da su devojčice na sebi imale pidžame s cvetićima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA