Devojka optužena za ubistvo: Električnim skuterom usmrtila ženu na šetalištu u Parizu

Nesreća se dogodila nedugo nakon ponoći 14. juna u pešačkoj zoni pored Sene, u središtu Pariza, tamo se okupilo pedesetak osoba, među kojima i Italijanka, koja se sastala s kolegama s posla

  • 4
Vespa, Piaggio, Pjađo, skuter Foto: Unsplash

Parisko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv mlade žene, osumnjičene da je električnim skuterom u pešačkoj zoni u Parizu udarila Italijanku (32), koja je u bolnici umrla od povreda.

Ona je uhvaćena u četvrtak i optužena za ubistvo iz nehata, uz dve otežavajuće okolnosti - bekstvo s mesta nesreće i namerno kršenje bezbednosti i opreza.

Nesreća se dogodila nedugo nakon ponoći 14. juna u pešačkoj zoni pored reke Sene, u središtu Pariza. Tamo se okupilo pedesetak osoba, među kojima i Italijanka, koja se sastala s kolegama s posla.

Razgovarala je s prijateljicom kada ju je snažno udario električni skuter koji su vozile dve mlade žene i pobegle, prenela je Hina.

U teškom stanju prebačena je u bolnicu, gde je 16. juna umrla od posledica povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moni

    27. jun 2021 | 09:31

    Pa i u srbiji su najveći problem postali električni skuteri, bicikli, trotineti...uvesti obavezno zakon za ove stvari....nismo bezbedni više ni na trotoaru...nečuju se

  • panic

    27. jun 2021 | 08:59

    takve osobe na maksimalne kazne pobegla jer je bila pod dejstvom alkohola i droge

  • Goran

    27. jun 2021 | 10:01

    Ovakve stvari nas tek ocekuju sa elektrofikacijom.Necujna vozila odjednom se pojave i ugroze zivot ostatku ucesnika u saobracaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA