Ubio suprugu, lagao da su to učinili lopovi, pa od tasta i tašte tražio pare za sahranu

Anagnostopulos je ubistvo supruge priznao, nakon što je više od mesec dana tvrdio da je žena umrla tokom brutalne pljačke kuće

  • 0
Babis Anagnostopoulos, Grčka, pilot, ubistvo, supruga Foto: Tanjug/AP

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) koji se tereti da je brutalno ubio svoju suprugu, a potom slagao policiju da su to učinili lopovi koji su provalili u njegovu kuću, tražio je od tasta i tašte novac da sahrani Karolinu.

Dok još nije bilo otkriveno da je Babis ubio Karolinu, on je od tasta i tašte tražio da mu daju 4.000 evra, kako bi mogao da sahrani njihovu ćerku.

- Ovaj čovek srama nema. Prvo je ubio Karolinu, onda je od njenih roditelja tražio novac za sahranu i troškove oko prebacivanja tela u Atinu. Dali su mu 4.000 evra. On ništa nije dao - rekao je advokat porodice ubijene devojke.

Anagnostopulos je ubistvo supruge priznao, nakon što je više od mesec dana tvrdio da je žena umrla tokom brutalne pljačke kuće.

On se tereti da je 11. maja ubio svoju suprugu Karolinu (20), a potom je policiji ispričao da su je ubili provalnici, koji su prethodno njega vezali.

U trenutku ubistva, u kući je bila i njihova ćerka Lidija.

Na pripremnom ročištu, pilot se izvinio za svoje postupke i rekao da je svestan da je uništio svoju porodicu.

On je navodno i ispričao kako je došlo do toga da Karolina umre, govoreći da nije želeo da je ubije. Rekao je kako je imala jedan od svojih histeričnih napada, te da je on pokušavao da je smiri. Navodno ju je na krevetu zagrlio, dok se ona otimala, pokušavajući da ga se oslobodi. U jednom trenutku glava joj je bila na jastuku, okrenuta ka dole, a ona se i dalje neprekidno koprcala.

- Lice joj je bilo na jastuku, nos i usta. Držao sam je u rukama dok nije prestala da se trese. Sve je trajalo nekih pet minuta. Pokušao sam da je probudim, da je osvestim... Onda sam shvatio šta sam uradio - tvrdio je navodno pilot.

On je rekao da nije planirao da počini ubistvo, nego da se sve dogodilo slučajno.

Anagnostopulos je rekao da se njegova supruga psihički dosta promenila zbog gubitka trudnoće i da je od tada imala "ispade".

- Zatrudnela je nekoliko nedelja nakon venčanja. Bili smo srećni oboje. Nažalost, u trećem mesecu je izgubila bebu i od tada se njeno ponašanje promenilo. U jesen iste godine je ostala trudna sa našom ćerkicom Lidijom. Volela ju je, ali je i dalje imala promene raspoloženja i znala je da bude agresivna prema meni - rekao je pilot.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA