≫ 

Novi detalji napada Somalijca u Nemačkoj: Bacila se pred nož da spasi ćerku

Požrtvovana majka je tom prilikom stradala

  • 3
Nemačka, Vircburg, pucnjava, ubistvo, ubistva Foto: Tanjug/AP

Napadač somalijskog porekla (24) nožem je usmrtio tri žene i povredio još šest osoba u nemačkom Vircburgu, a Bild piše da je jedna majka u poslednjem trenutku žrtvovala život da spasi ćerku, prenosi Fenix magazin.

Somalijac je napad započeo u trgovačkom centru nemačkog grada gde je zatražio od prodavačice kuhinjske noževe. Čim mu je pokazala kuhinjske noževe, usmrtio ju je, kao i dve žene koje su bile u blizini, a jedna od ubijenih žena se bacila između ubice i svoje ćerke čime joj je spasila život, ali požrtvovana majka je nažalost izgubila život.

Sin jedne od teško povređenih žena je za Bild rekao da je ubojica njegovu majku napao i ubo čak 13 puta.

– Moja majka je htela da se sretne u gradu s jednim prijateljem. Kad je videla metež koji je nastao htela je da otrči do tramvajske stanice, ali napadač ju je uhvatio i zadao joj 13 uboda nožem. Za samo nekoliko milimetara je promašio glavnu plućnu arteriju inače bi moja majka sad bila mrtva – rekao je 56-godišnjak za Bild, a teško povređena žena je na svu sreću ponovo pri svesti nakon operacije.

Video: Crkvena zvona u Beču danas su udarala najjače: Za sve one poginule i povređene u sinoćnjem napadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mp

    29. jun 2021 | 07:44

    Kakav psihopata i zlikovac dodje u zemlju koja mu daje utociste ,hleb i gostoprimstvo a zlocibac tako zahvaljuje ubija nevine. Ne primati vise migrante Orban je u pravu.

  • Ja

    29. jun 2021 | 07:04

    Zalosno,ali istinito! Pre su papire za boravak i rad dobijali crnci,migranti nego nasi ljudi!!! Eto vam ih sada,pa uzivajte sa njima!!!! Nas i dalje mucite zbog viza i kojekakvih papira!!

  • Lord

    29. jun 2021 | 06:45

    To je tek pocetak,spremite se na njihove izlive "dobrote"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA