Britanska novinarka tragično preminula, mužu poslala poslednji poljubac i reči: "Umorna sam"

- Poljubio sam je. I nikada više nisam razgovarao sa njom - rekao je novinarkin suprug

  • 1
Lisa Shaw Foto: Twitter/LisaShawRadio

Voditeljka BBC-a Liza Šou uputila je svom suprugu poslednji poljubac i rekla mu: "Umorna sam", pre nego što je tragično preminula

Liza, koja je radila za BBC Newcastle, umrla je u 44. godini, u maju, pošto je prethodno patila od jakih glavobolja i krvarenja na mozgu mozga, javlja Mirror.

Poslednje trenutke TV voditeljke provela je sa suprugom Garetom Ivom, koji je bio uz nju dok je ležala u bolnici.

Nakon što je Iv poslednji put razgovarao sa supugom, za novinarku Viktoriju Derbšir je rekao:

- Otišao sam da je vidim, a ona mi je rekla da odem kući i vidim našeg sina jer je bilo kasno. Rekla je"Umorna sam". Poljubio sam je. I nikada više nisam razgovarao sa njom.

Kao jedan od mogućih uzroka Lizine srmrti navodi se i "komplikacija nastala usled vakcinacije protiv kovida Astra Zenekom".

Liza, koja je takođe bila ponosna mama, razvila je simptome samo nedelju dana nakon prve doze vakcine i nekoliko dana kasnije ozbiljno se razbolela. Ranije nije bilo poznato da voditeljka ima bilo kakvih zdravstvenih problema.

Lizin suprug rekao je da "apsolutno nije anti-vakser" pošto je podržavao vakcinisanje, ali je dodao da bi ljudima trebalo dati alternativu vakcini Astra Zeneka, koja je još uvek "zamagljena".

- Ono što je vakcina uradila je neverovatno. Posao koji su ovi ljudi uradili da podignu zemlju na noge je izuzetan. Ali isto tako moramo da znamo da postoje porodice koje su pogođene ovom vakcinom.

U maju je njena porodica otkrila da je Liza umrla nakon lečenja na intenzivnoj nezi zbog krvnih ugrušaka i krvarenja.

Ljudima mlađim od 40 godina u Velikoj Britaniji nudi se alternativa vakcini Astra Zeneka nakon izveštaja o izuzetno retkim krvnim ugrušcima na mozgu, zajedno sa malim brojem trombocita u krvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zao mi je

    17. jul 2021 | 08:00

    Sto nije mislila svojom a ne tudjom glavom srbi su dokazano najgluplji narod na svetu tako da i treba sto vise da se spricaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA