≫ 

Kuća horora u kojoj je žena držana kao robinja, spavala samo 1 sat: Tukli je i polivali vrelom vodom

Bila je primorana da kuva, čisti i pazi na decu 23 sata dnevno, a za to su joj svaki dan plaćali 2,5 evra

  • 0
Australija kuća robinja Printskrin: A Current Affair

Muž i žena osuđeni su na šest i osam godina zatvora u Australiji zbog držanja 67-godišnje žene iz Indije kao robinje osam godina. Na sudu je prikazan i nov šokantan snimak, na kojem se vide uslovi u kojima je žrtva živela.

Kandasami (57) i njegova supruga Kumutini Kanan (53) osuđeni su u sredu na sudu u državi Viktorija zbog šokantnog ponašanja prema ženi od 2007. do 2015. godine.

Žena iz Indije, koja sada živi u domu u Melburnu, bila je bez svesti i ležala je u urinu kada su je pronašli u kući bračnog para.

Pošto nije govorila engleski, rekla je policije preko prevodioca da je smela da spava sat vremena dnevno i bila primorana da kuva, čisti i pazi na decu 23 sata dnevno, prenosi Daily mail.

U sredu uveče objavljen je snimak koji prikazuje unutrašnjost kuće horora, gde je starija žena bila primorana da živi na plati od samo 2,5 evra dnevno.

U sobi, u kojoj je provela osam godina, jela i spavala, podseća na ormar sa nekoliko kutija hrane, krevetom na sprat i peglom u uglu.

Žrtva je sa parom otputovala iz Indije u Melburn 2005. godine nakon što je pristala da bude kućna pomoćnica. Međutim, kada joj je pasoš istekao 2007. godine, muž i žena su joj ga oteli, a nju pretvorili u robinju.

Na sudu je rečeno da ju je bračni par mučio godinama - tukli su je smrznutom piletinom, sipali joj kipuću vodu na noge, vreo čas u lice...

Optuženi su da su ženu doveli do ivice smrti, jer su joj dozvolili da spava samo sat dnevno.

Kada su je pronašli, imala je samo 40 kilograma i dijabetes koji nije lečen dugo.

Doktori su je opisali "žrtvom koja se gasila".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA