≫ 

Muškarac uleteo automobilom među pešake nedaleko od Liverpula: Povređeni napustili mesto nesreće

Policija apeluje na napadnute građane da se jave

  • 0
Londonska policija Foto: Shutterstock

Muškarac je uhapšen pod sumnjom da je pokušao ubistvo nakon što je automobil uleteo i udario pešake na šetalištu pored mora u engleskom Blekpulu, nedaleko od Liverpula.

Policija je dobila poziv oko 5.25 u subotu da je crveni "pežo" uleteo u manju grupu ljudi u blizini severnog doka, preneo je "Indipendent".

Policijaci su pratili automobil i uspeli su da ga zaustave u jednoj ulici. Vozač je pobegao sa lica mesta, ali nakon potrage, uhapšen je muškarac (30) iz Mančestera.

On je zadržan u pritvoru zbog sumnje da je pokušao ubistvo, ali još nije poznato da li su pešaci zadobili povrede ili su otišli samovoljno u bolnicu, pošto su napustili mesto nesreće.

Policija apeluje na napadnute građane da se jave.

Inseptkor Abi Finč-Hol iz policije Lankašir je rekao da policija želi da osigura da su pešaci koje je udario automobil u redu i zamolio ih je da se jave u stanicu.

"Iako je bilo rano ujutro, bilo je nekoliko pešaka na šetalištu u vreme incidenta. Verujemo da ima takođe očevidaca koji još nisu razgovarali sa policijom. Ako ste bili na mestu incidenta u to vreme, ako ste išta videli, pomozite na bilo koji način", apelovao je engleski inspektor.

Video: Snimak stravične nesreće na Miljakovcu: Ovako je šest osoba pokošeno na trotoaru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA